Zijn Jeremy Renners dagen als Hawkeye geteld?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Zijn Jeremy Renners dagen als Hawkeye geteld?

Hawkeye-serie in gevaar na bizarre claims ex Jeremy Renner

|
|

Laatste update:

Onlangs vertelde Jeremy Renners ex-vrouw Sonni Pacheco dat haar huwelijk met ‘Hawkeye’ een nachtmerrie was. Inmiddels gaan er geruchten dat Disney de geplande Hawkeye-serie op Disney+ niet meer met Renner wil doen!

Renner en Pacheco vechten op dit moment een bittere strijd uit over de voogdij van hun dochtertje Ava. Renner zou tijdens zijn huwelijk drugs hebben laten slingeren, liep af en toe zwaaien met vuurwapens en schoot zelfs in het plafond!

De Hawkeye-acteur claimt dat juist Pacheco drugs gebruikte in het bijzijn van hun kind, en heeft naar eigen zeggen drugstests om te bewijzen dat hij clean is.

Hoe dan ook, drugs en schietpistolen zijn dingen waar Disney zich normaal gesproken verre van houdt. Er gaan geruchten dat Marvel achter de schermen bezig is om de Hawkeye-serie te redden, door de titelrol opnieuw te casten… Het is niet de eerste keer dat een controversieel figuur losgelaten wordt.

Hawkeye op Disney+

Het personage dat Renner speelt in Hawkeye is Clint Barton: de spion/boogschutter die hij ook in het Marvel Cinematic Universe neerzet. In de Avengers-films hing hij er meestal maar een beetje bij, zo werd hij uiteindelijk helemaal uit Avengers: Infinity War geknipt.

Het idee achter de Hawkeye-serie is dat Barton (weer) is gestopt als Hawkeye, en dat hij de jonge Kate Bishop (Hailee Steinfeld uit Bumblebee, True Grit) leert om een superheld te worden. De nadruk ligt dus niet helemaal op Jeremy Renner zelf. Als blijkt dat de acteur écht levensgevaarlijk was, zoals zijn ex-vrouw zegt, dan kan Renner relatief makkelijk vervangen of geschrapt worden.

Er is nog niks zeker, maar het lijkt er wel op dat Jeremy Renner op zijn tellen moet passen! Een releasedatum voor Hawkeye is nog niet bekend, hoewel er wordt gefluisterd over najaar 2021. Genoeg tijd om een vervanger te zoeken dus.

Naast een serie over Hawkeye zijn er nog veel meer Marvel-verhalen in e maak voor Disney+. Hier vind je een totaaloverzicht, met o.a. Loki, Wandavision én Falcon And The Winter Soldier.

Lees verder