Moon Knight op Disney+

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Moon Knight op Disney+

Harry Potter-ster Daniel Radcliffe in beeld voor titelrol Moon Knight

|
|

Laatste update:

Volgend jaar verschijnt Moon Knight op Disney +. En naar verluidt zou Daniel Radcliffe wel eens in het kostuum kunnen kruipen van deze gemaskerde wreker!

Duister

Vorig jaar ging het gerucht dat Marvel werkte aan een film over Moon Knight. Dat bleek maar deels waar. Het ging namelijk niet om een bioscoopfilm met de duistere superheld in de hoofdrol, maar om een serie voor Disney+. Volgens Kevin Feige, de eindbaas van Marvel Studios, zal deze superheldenserie eind volgend jaar zijn debuut maken op de streamingdienst. En volgens de laatste geruchten zou Daniel Radcliffe een belangrijke kandidaat zijn om de mantel van Moon Knight op zich te nemen!

Batman

Comic Book Resorces meldt dat de Harry Potter-ster een van de kandidaten is die overwogen wordt om de titelrol in Moon Knight te spelen. Door het grimmige karakter van de strips, wordt Moon Knight wel eens Marvels antwoord op Batman genoemd. In dat opzicht klinkt Radcliffe niet meteen als de meest logische keus. Maar in prettig gestoorde cultfilms als Swiss Army Man en Horns heeft deze Britse acteur al bewezen dat hij Zweinstein al lang en breed is ontgroeid!

Lees verder