Concept art van Falcon and The Winter Soldier op Disney+

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Concept art van Falcon and The Winter Soldier op Disney+

Oh no! Opnames Falcon and the Winter Soldier stilgelegd

|
|

Laatste update:

Slecht nieuws voor Marvels eerste Disney+-serie The Falcon and The Winter Soldier. Een verschrikkelijke reeks aardbevingen legt de productie voor onbepaalde tijd plat.

De serie met Anthony Mackie (Falcon) en Sebastian Stan (Winter Soldier), die déze oude bekende terugbrengt in het MCU, loopt vertraging op. Volgens The Hollywood Reporter zouden 'Bucky' en 'Sam' gisteren beginnen met filmen op Puerto Rico. Dit kunnen ze nu echter op hun buik schrijven!

Aardbevingen

Afgelopen week vonden er namelijk twee aardbevingen plaats. Eentje op 7 en één op 11 januari met een magnitude van respectievelijk 6,4 en 5,7 op de schaal van Richter. Marvel besloot om de opnames van Falcon and The Winter Soldier stil te leggen. Ook gaan ze niet meer op Puerto Rico filmen vanwege de grote schade.

Vertraging?

Nu moet men dus extreem snel op zoek naar een vervangende locatie en dat lukt natuurlijk niet zomaar. Daarom denken we dat Disney+ Falcon and The Winter Soldier mogelijk een aantal maanden uitstelt. En dat is dan de tweede tegenslag voor MCU-fans want eerder ging ook al het gerucht dat Hawkeye's show er voorlopig absoluut niet komt... Is er überhaupt nog goed nieuws?! Ja, dat wel. Gelukkig komt WandaVison (de serie rond Scarlet Witch en Vision) eerder dan gepland naar Disney+. Van 2021 naar 2020!

Oh no! Opnames Falcon and the Winter Soldier stilgelegd

Lees verder