The Winter Soldier en Falcon in Captain America: Civil War

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Winter Soldier en Falcon in Captain America: Civil War

Setfoto’s Falcon and the Winter Soldier onthullen terugkeer oude bekende

|
|

Laatste update:

Anthony Mackie en Sebastian Stan zijn momenteel aan het filmen voor hun MCU-serie Falcon and the Winter Soldier op Disney+. En niemand minder dan Sharon Carter (Emily VanCamp) voegt zich nu bij de rest van de cast.

Het was natuurlijk al zo goed als zeker dat SHIELD-agente Sharon, het nichtje van Peggy Carter, er weer bij zou zijn, maar zo'n extra bevestiging is altijd fijn. Ook Daniel Brühls slechterik Zemo keert terug. Beide personages waren voor het laatst te zien in Captain America: Civil War.

Falcon and the Winter Soldier

Er is nog niet veel bekend over het verhaal, maar Captain America's vrienden moeten in hun eigen serie zien te dealen met de nasleep van Avengers: Endgame. Nu de helft van alle levende wezens weer terug zijn, zal er ongetwijfeld weer gedoe komen rond de rechten die superhelden krijgen. Zeker wanneer de overheid een eigen vervanger voor Captain America aanstelt: de US Agent. Gelukkig krijgt Sam Wilson (Falcon) hulp van frenemy Bucky Barnes (The Winter Soldier). En dat is nodig: Zemo zit waarschijnlijk weer te broeden op een meesterlijk kwaadaardig plan dat de samenleving gaat ontwrichten. 

MCU op Disney+

Falcon and the Winter Soldier komt eind 2020 uit en bestaat uit zes aflevering. Het is hoogstwaarschijnlijk de eerste Marvel-serie op Disney+, maar er komen er héél veel aan. Check hier de hele lijst met MCU-personages die hun eigen Disney+ serie krijgen.

Lees verder