Concept art van Paul Bettany en Elizabeth Olsen in WandaVision op Disney+

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Concept art van Paul Bettany en Elizabeth Olsen in WandaVision op Disney+

Deze nieuwe films en series komen naar Disney+ in 2020

|
|

Laatste update:

Netflix knalde gisteren 2020 in met een waar explosieaanbod (Vikings!!!), maar ook voor concurrent Disney+ staan er flink wat nieuwe films en series op de planning. De streamingdienst heeft alle hoogtepunten speciaal voor ons gebundeld in een flitsende trailer.

Er schieten erg veel toffe dingen voorbij. Naast live-action-films zoals The Lion King en Aladdin (die er toevallig sinds vorige week op staat), krijgen we ook nogmaals de bevestiging dat het nieuwe seizoen van The Mandalorian nog dit jaar online komt. Wist je ook dat er mogelijk een spin-off-film aankomt?

Marvel-series

In de trailer zit ook een nieuwtje verstopt. MCU-serie WandaVision komt namelijk óók dit jaar uit. Eerder stond de show rond de verliefde superhelden Scarlet Witch/Wanda (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany) - die aansluit op de nieuwe Doctor Strange-film In TheMultiverse of Madness - nog gepland voor 2021.

Falcon and the Winter Soldier

De andere MCU-serie die nog dit jaar op Disney+ verschijnt is The Falcon and the Winter Soldier. Hierin zien we hoe frenemies Bucky Barnes (Winter Soldier) en Sam Wilson (Falcon) de draad weer oppakken nu de bejaarde Captain America na Endgame niet bepaald in superheldenshape is. Falcon kreeg het beroemde schild en is nu de nieuwe Captain America. De overheid accepteert dit echter niet zomaar en komt met een eigen versie van de superheld. Gelukkig krijgen Bucky en Sam hulp van een oude bekende

Welke komt eerder?

Er komen best veel MCU-series naar Disney+, waaronder ook shows rond nieuwe personages Moon Knight en Ms. Marvel, maar wie mag gaan aftrappen? Dat is nog niet bekend. Het gaat sowieso tussen The Falcon and the Winter Soldier en WandaVision aangezien beide shows al middenin de opnames zitten. We houden je op de hoogte!

Lees verder