Een bioscoopfilm over The Mandalorian en Baby Yoda behoort volgens Disney tot de mogelijkheden!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Een bioscoopfilm over The Mandalorian en Baby Yoda behoort volgens Disney tot de mogelijkheden!

'Mogelijk bioscoopfilm over Baby Yoda en The Mandalorian'

|
|

Laatste update:

The Mandalorian en Baby Yoda zijn een waar fenomeen op Disney+. Volgens Disney zou het zomaar kunnen dat er ooit een film over het duo verschijnt!

Bob Iger, de CEO van The Walt Disney Company, ziet dit best gebeuren! In een interview met The Star Wars Show meldt Iger dat ‘de toekomst van Star Wars multi-platform is’.

Iger vindt het ‘geweldig dat we ons niet vast hoeven te leggen op één werkwijze. Het zou best kunnen dat een Disney+-serie een filmversie krijgt, of een film in een serie veranderd wordt.’ Iger benadrukt dat hij dit niet bedoelt als aankondiging, maar wél dat het mogelijk is.

De uitspraak komt niet helemaal als een verrassing: verschillende Marvel-helden uit de bioscoopfilms krijgen óók een eigen serie op Disney+. Het is dus de bedoeling dat Star Wars een vergelijkbare behandeling krijgt. Het verschil tussen films en series lijkt snel te vervagen.

Iger: ‘The Mandalorian is een tv-serie, maar ik zie het vooral als een extra manier om verhalen te vertellen in het Star Wars-universum. Disney+ is daar een geweldig instrument voor.’

The Mandalorian

De Mandalorian-film kwam ter sprake omdat Iger zei dat Disney momenteel kijkt naar de toekomst van Star Wars, nu de zogenaamde ‘Skywalker Saga’ eindigde met The Rise Of Skywalker. Volgens Iger ‘wordt er ook gekeken naar personages die nu op Disney+ staan.’

Aangezien The Mandalorian de eerste nieuwe Star Wars-serie is, en als je denkt aan de gigantische populariteit van Baby Yoda, is een uitstapje naar de bioscoop helemaal niet zo vergezocht!

Het eerste seizoen van The Mandalorian werd onlangs afgesloten met een paar waanzinnige shockers! Het tweede seizoen staat gepland voor het einde van 2020.

Lees verder