YES! Er komt een tweede seizoen van The Mandalorian

Door Redactie
Mandalorian, seizoen 2

Hoewel we niets anders hadden verwacht, is het toch mooi om te horen: het tweede seizoen van The Mandalorian is aangekondigd! Bedenker Jon Favreau liet gisteravond, direct na het online komen van de laatste aflevering, van zich horen op Twitter.

"Seizoen 2 van The Mandalorian komt in de herfst van 2020", liet Jon weten. En die tweet kon op een hoop mooie reacties rekenen. "Bedankt voor het creëren van het beste ding dat Star Wars in 30 jaar heeft gehad." Hoewel de meningen daarover verschillen, laten veel Twitteraars weten in een zwart gat te vallen tot de herfst. "Wat moeten we nu?" Je kunt natuurlijk altijd naar één van deze zes series kijken om de tijd te doden

Verwachtingen

Jon, die al druk bezig is met de productie van het volgende seizoen, onthulde ook alvast een ontwerp voor een nieuwe monster: een Gamorrean Guard. Hoe dit monster precies van invloed gaat zijn in het aankomende seizoen, is nog niet bekend. Wel weten we - door een spoiler van regisseur Rian Johnson - dat Giancarlo Esposito, die aan het einde van dit eerste seizoen zijn opwachting maakte, kan rekenen op een nog grotere rol in het geheel. Net zoals Baby Yoda. Afwachten dus!