Zien: laatste aflevering The Mandalorian op Disney+!

De finale van The Mandalorian staat op Disney+! This is the way

Een dodelijke premiejager, een veteraan, Carl Weathers, 300 stormtroopers en een Baby Yoda… alle ingrediënten voor een spetterende finale van The Mandalorian zijn present!

The Mandalorian begon ijzersterk als een eigentijdse space-western/samoeraiserie. Na een paar afleveringen léken de avonturen van de premiejager en zijn groene baby-buddy een beetje in te zakken, maar dat maakte aflevering zeven in één klap goed!

Mando kreeg nog één kans om vrede te sluiten met het premiejagersgilde, na een verdachte uitnodiging van Greef Karga (Carl Weathers). Hij verzamelde zijn vrienden Cara Dune (Gina Carano), Kuiil (Nick Nolte) en de killerrobot IG-11 (Taika Waititi) en probeerde de overblijfselen van het Keizerrijk een loer te draaien.

Het lijkt allemaal gesmeerd te verlopen, maar dan verschijnt de gevaarlijke Moff Gideon (Giancarlo Esposito), en blijkt The Client (Werner Herzog) maar een minzame onderknuppel te zijn geweest…

Omsingeld door talloze stormtroopers proberen Cara, Greef en Mando de kleine Baby Yoda te beschermen. Alle puzzelstukken voor een spetterende finale staan op hun plek!

The Mandalorian seizoen 2

Over het tweede seizoen van The Mandalorian is nog niet zoveel bekend, behalve dat er al hard aan gewerkt wordt. Over een eventuele verschijningsdatum weten we nog niets, maar we gaan ervan uit dat de serie in november 2020 weer terugkeert.

Onlangs deelde Rian Johnson, regisseur van Star Wars: The Last Jedi, per ongeluk een (soort van) spoiler over The Mandalorian 2. Giancarlo Esposito maakte zijn opwachting pas aan het einde van het eerste seizoen, en hem zien we sowieso terug in het vervolg, waarschijnlijk in een hoofdrol. Over de andere hoofdpersonen weten we nog erg weinig…

Met het slot van The Mandalorian en Star Wars: The Rise Of Skywalker is Star Wars momenteel dik in the picture. Nu nog even wachten op die officiële Baby Yoda-merchandise!