Chris Evans als Captain America in Avengers: Endgame

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chris Evans als Captain America in Avengers: Endgame

Vergeet Chris Evans: zó ziet de 'nieuwe' Captain America eruit!

|
|

Laatste update:

We weten al een tijdje dat Wyatt Russel (zoon van Kurt Russel en Goldie Hawn) de nieuwe Captain America mag spelen in Disney+-serie The Falcon and The Winter Soldier. Nu zien we voor het eerst wat voor kostuum hij gaat rocken en... het lijkt érg veel op de Chris Evans-look!

Wyatt speelt John Walker, die in de Marvel-comics ook wel bekendstaat als US Agent. Deze vechtersbaas wordt door de Amerikaanse overheid aangewezen als nieuwe Captain America. De verwachting is dat Falcon and The Winter Soldier ongeveer hetzelfde gaat doen met Walker, aangezien de bejaarde Steve Rogers niet meer in staat is om halsbrekende toeren uit te halen.

Setfoto's

Op onderstaande setfoto's, gepubliceerd door Page Six, zien we dat Wyatts kostuum wel erg veel lijkt op dat van Steve Rogers. 

Plot van Falcon and The Winter Soldier

Naar verluidt - maar dat is nog niet bevestigd - vechten Bucky Barnes (Sebastian Stan) en Sam Wilson (Anthony Mackie) in hun eigen serie nog altijd tegen de zwaarste criminelen, maar dat doen ze zónder enige hulp van de overheid. Sterker nog: ze zouden vanwege de Sokovia Accords en de moeilijke relatie die superhelden met de overheid hebben, onder de radar werken. De 'nieuwe' Captain America komt op een gegeven moment op hun pad en dat gaat uiteraard niet lekker vallen bij Sam en Bucky. Die zijn hun beste vriend Steve Rogers natuurlijk nog niet vergeten.

Problemen

De opnames van Falcon and The Winter Soldier verlopen niet vlekkeloos. Laatst moest de productie onverwacht de boel afblazen na aardbevingen. Aan deze nieuwe setfoto's te zien, pakten de makers weer snel de draad op. Uitstel hoeven we niet per se te verwachten dus... waarschijnlijk komt The Falcon and The Winter Soldier gewoon ergens in 2020 naar Disney+. Ook WandaVison (de serie rond Scarlet Witch en Vision) komt nog dit jaar naar de streamingdienst!

Bucky in The Falcon and The Winter Solider:

Lees verder