Baby Yoda in The Mandalorian

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Baby Yoda in The Mandalorian

Leegloop bij Disney+ na The Mandalorian-einde?

|
|

Laatste update:

De echte Star Wars-fans hebben massaal een abonnement genomen op Disney+ om de serie The Mandalorian te zien. Maar uit een onderzoek van Streamwijzer blijkt dat, sinds de laatste aflevering van de serie, de zoekintentie om Disney+ op te zeggen is gestegen met 85%... Daar gaan de abonnees van Disney+! 

Bye bye Disney+

In The Mandalorian kwam Baby Yoda tot leven en werden ook heel veel Star Wars-verwijzingen verwerkt. Streamwijzer startte een onderzoek over de invloed van The Mandalorian op Disney+ en wat blijkt? Er werd 85% meer gezocht naar het opzeggen van de streamingdienst dan de week vóór het einde van de serie. Ook gaf 30% ondervraagde mensen aan dat ze hun abonnement stop hebben gezet zodra de Star Wars-serie eindigde. Waarschijnlijk omdat deze series die je kunt kijken als je The Mandalorian vet vindt, bijna allemaal op Netflix te vinden zijn! 

Leegloop?

Of deze cijfers ook betekenen dat Disney+ ook écht leegloopt, kunnen we niet zeggen. Er zijn namelijk nog genoeg films en series die je vanaf 2020 kunt zien bij Disney+

Het is oorlog in streamingland

In de oorlog tussen de streamingdiensten loopt Netflix nog aan kop en nu heel Nederland The Mandalorian al heeft uitgekeken, zal Disney+ niet een groot gevaar vormen. Gelukkig hoef je niet per se een abonnement op de streamingdienst te hebben om de held van de serie te zien: deze Baby Yoda-merch kun je namelijk NU al kopen!

Lees verder