Baby Yoda in The Mandalorian op Disney+

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Baby Yoda in The Mandalorian op Disney+

Eindelijk! Je kunt je eigen Baby Yoda kopen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

The Mandalorian seizoen 1 is misschien afgelopen maar de merchandise rondom Baby Yoda komt nu pas op gang. Gelukkig begint Disney meteen goed want je kunt nu een levensechte Baby Yoda knuffel kopen! Nu kan je lekker in de achtertuin met een speelgoedgeweer en een emmer op je hoofd The Mandalorian naspelen. Er zitten trouwens een heleboel grappige verwijzingen naar eerdere Star Wars-films in de The Mandalorian.

(Nog) weinig Baby Yoda merchandise

Baby Yoda is een schattige groene alien die de hoofdrolspeler in de Disney+ serie moet beschermen. Het baby’tje veroverde sinds aflevering 1 meteen de wereld en de vraag naar Yoda merchandise explodeerde. Vanwege de geheimzinnigheid rondom de serie had Disney echter nog geen Baby Yoda merchandise in het najaar. Wist je ook dat een van de acteurs 2 keer flauwviel vanwege de baby?

Eindelijk! Je kunt je eigen Baby Yoda kopen

Levering vanaf maart

Helaas moet je nog iets langer geduld hebben voor het groene bundeltje blijdschap voor de deur ligt. Volgens de Disney-pagina wordt de eerste Baby Yoda levering maart 2020 verwacht. Bestel dus op tijd om teleurstelling te voorkomen! De knuffel kost ongeveer 25 euro (excl. verzendkosten).

The Mandalorian seizoen 2 is al bevestigd en er wordt zelfs gekeken naar een Star Wars-film rondom Baby Yoda.

Lees verder