Paul Rudd

Veronica Superguide logo
Paul Rudd

Jaloers! 10 celebrities die maar niet ouder lijken te worden

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Sommige celebs proberen krampachtig jong te blijven met pijnlijk mislukte plastische chirurgie. Anderen hoeven er juist niets voor te doen. Sterker nog: ze zien er haast hetzelfde uit als vroeger! Hier 10 jaloersmakende voorbeelden.

1. Paul Rudd

Soms draagt Paul een volle baard en dan lijkt het héél even alsof hij een dertiger is, hooguit. Haalt hij de baard er echter af, lijkt het net een jochie! Stiekem is de Ant-Man acteur al 50 (!). Je kunt letterlijk elke vroegere foto van Paul Rudd erbij pakken en hij ziet er nog steeds hetzelfde uit als nu. Onbegrijpelijk...

2. Pharrell Williams

Happy-zanger en hitmachine Pharrel Williams komt niet van deze planeet. Is het een robot? Een alien? Waarschijnlijk is Pharrell het enige levende wezen met het Super Soldier-serum, ofzo. Hoe verklaart ‘ie anders dat hij in zijn 46 jaar haast geen spat veranderde?

3. Beyoncé 

Queen Bey baddert waarschijnlijk elke avond in een bad vol levenselixer. Ze kan zo door als twintiger, terwijl ze toch echt de 40 nadert. Ondanks dat ze er in een moordend tempo kinderen, albums en gruwelijk vette Netflix-specials uitgooit, behoudt Beyoncé haar prachtige jeugdige looks. Buig voor uw koningin!

4. Angelina Jolie

Brangelina mag dan verleden tijd zijn, Angelina (43) wint het in ieder geval op één vlak zeker van haar ex: de looks. Brad ziet er nog steeds sexy uit, ondanks (of dankzij) een grijs baardje, maar rimpels sloegen al toe. Miss Jolie lijkt echter nog best veel op haar eigen tiener-versie en voor zover wij weten kwam daar geen druppeltje botox bij kijken!

5. Will Smith

The Fresh Prince of Bel-Air kan zo weer terug op de buis. Will Smith ziet er nu, bijna 25 jaar later, namelijk óók nog vrij fris en fruitig uit (en hij is toch al 50). Het rappende acteerkanon spat binnenkort weer van het scherm, maar dan in een grote Disney-remake! Hij speelt uiteraard Genie in de nieuwe Aladdin. Zingen? Ja, kan ‘ie ook al.

6. Mila Kunis

We zien het nog zo voor ons: een piepjonge Mila Kunis als de bitchy Jackie in That 70’s Show. Sindsdien is er voor Mila persoonlijk natuurlijk véél veranderd. Meer grote rollen (Black Swan), een eigen comedy-franchise (Bad Moms) én een iconische stem-rol (Meg in Family Guy). In haar perfect gestructureerde gezicht veranderde helemaal niets. Nee, niet eens een mini-rimpeltje. 

7. Jay-Z

Ook Beyoncé’s hubby Jay-Z (49) heeft de Fountain of Youth blijkbaar gevonden. De legendarische rapper heeft 99 problemen, maar rimpels ain’t one! Kijk maar naar de then en now-vergelijking; zie jij ook maar enig verschil? Nee, wij ook niet. 

8. Jessica Alba

Haar acteercarrière mag dan tegenwoordig niet meer zo denderend zijn, financieel gezien gaat het Jessica Alba (38) voor de wind met haar eigen baby-productenbedrijf The Honest Company. Ondanks een druk bestaan als bussiness woman, neemt Jessica af en toe nog acteerklussen aan. Al deze potentiële stressfactoren hebben ab-so-luut geen effect op haar jonge voorkomen. Ze is geen dag ouder geworden!

9. Reese Witherspoon

43 jaar. Dat geef je Reese Witherspoon niet als je haar ziet. De actrice ziet er nog altijd stralend jeugdig uit en diezelfde look heeft ze in de loop der jaren vastgehouden. Ze veranderde amper en ontsnapt tot nu toe aan het ouderdomsmonster. Nu Legally Blonde 3 even opnemen en we zijn niet meer jaloers, oke?

10. Tom Cruise

We weten niet welke Scientology-magie die geloofsgekkies op hun superster Tom Cruise loslieten, maar we zouden bijna zeggen: dat willen we ook! Even zonder gekheid: onze Mission Impossible-actieheld is haast letterlijk geen spat veranderd. Hoe dan?!

Lees verder