Wat weten we allemaal al over Legally Blonde 3?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wat weten we allemaal al over Legally Blonde 3?

Wat weten we allemaal al over Legally Blonde 3?

|
|

Laatste update:

De laatste Legally Blonde is achttien jaar geleden verschenen maar er komt , zoals bekend, een deel 3. Wat weten we eigenlijk over de film Legally Blonde 3?

Het gaat echt gebeuren

Soms is een project in de fase van vage plannen, zoals de tweede spinoff van The Walking Dead, maar Legally Blonde 3 gaat er komen. Het nieuws werd naar buiten gebracht door Miss Elle Woods zelf: Reese Witherspoon. Via Twitter liet ze weten ‘It’s true...’ met een #LegallyBlonde3 er achteraan. Dus tenzij ze dronken was komt er een Legally Blonde 3 aan. 

Waar gingen deel 1 en 2 ook alweer over?

In deel 1 van Legally Blondewordt Elle Woods op brute wijze gedumpt door haar vriendje. Ze was een leuke stoeipoes voor erbij, maar nu gaat hij studeren en dan begint het serieuze leven. Elle hoort daar niet bij. Wat!?

via GIPHY

Ze is even van slag...

Maar Elle laat het er niet bij zitten. Ze volgt haar ex naar zijn elitaire rechtenstudie om hem terug te krijgen.

Daar komt ze er achter dan ze meer kan dan mooi wezen en haar oorbellen matchen met haar handtas. Blonde power, yeah!

via GIPHY

En wij, de kijkertjes, leerden dat een voorspelbare, mierzoete Hollywoodfilm soms gewoon heerlijk kan zijn, en nog wat wijze lessen, zoals:

en nog wat lifeskills.

In deel 2 gaat Elle naar Washington, D.C. om testen op dieren aan de kaak te stellen. Blabla, deel 1 was het leukste. Punt. We hopen dat deel 3 de kwaliteit van deel 1 weer oppakt, daar komt het eigenlijk op neer. 

Wie gaan er meedoen?

Reese Witherspoon, uiteraard. Voor de rest is er nog weinig bekend. Witherspoon zei in een interview dat een aantal oude bekenden weer meedoen, maar wie.... Een logische keuze is om Luke Wilson te laten terugkeren, die Emmett speelde in de eerste twee films. En hij zou het graag doen, maar heeft nog niets gehoord, aldus Wilson zelf in een interview met Entertainment Tonight. Regina Watts wil ook graag, maar heeft tot op de dag van vandaag ook nog niks gehoord.

En Bruiser?

Wie niet van de partij zal zijn is chihuahua Moonie, bij de kijkers bekend als Bruiser. Bruiser speelt nu in de hondenhemel en is door die omstandigheden dus helaas verhinderd. 

Wanneer is die film er dan?

De premiere van de film is wel gepland op een commercieel bijzonder handige datum. De film staat gepland voor Valentijnsdag 2020. Das best vlot. En tot die tijd zul je het met de twee eerste delen moeten doen. Ook niet verkeerd om die weer ’s terug te kijken. Springt wel het glazuur van je tanden, maar dan heb je een leuke avond.

Lees verder