Reese Witherspoon keert terug in Legally Blonde 3

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Reese Witherspoon keert terug in Legally Blonde 3

Reese Witherspoon keert terug in Legally Blonde 3

|
|

Laatste update:

Reese Witherspoon krijgt haar zin. MGM is van plan een derde Legally Blonde-film te maken, met de ‘geniale airhead’ Elle Woods!

Witherspoon heeft in het verleden al vaker aangegeven een derde Legally Blonde te willen maken. Tot nu toe bleef het bij die wens (behalve de zeer matige spin-off Legally Blondes ), maar op dit moment lijkt er dus écht schot in de zaak te zitten.

Kirsten Smith en Karen McCullah, die naast de eerste Legally Blonde ook 12 Things I Hate About You neerpenden, zijn ook in onderhandeling met MGM. Volgens Deadline wil het duo meteen beginnen met schrijven, en is men ook al op zoek naar een regisseur. 

Het is nog niet bekend of andere bekende personages uit Legally Blonde meedoen in de film. Misschien keren Luke Wilson en Jennifer Coolidge terug, maar omdat er nog geen script is, is het onmogelijk te zeggen.

Legally Blonde

In Legally Blonde speelt Reese Witherspoon de studente Elle Woods. De getalenteerde Woods wil strafrechtadvocate worden, maar door haar goede looks en roze kleding wordt ze nergens serieus genomen. Nu is dit niet helemaal onterecht… Aanvankelijk wil ze alleen rechten studeren om haar ex-vriend terug te winnen. Al snel ontdekt ze dat andere mensen helpen haar echte roeping is.

In het vervolg, Legally Blonde 2: Red, White And Blonde, zoekt Woods het hogerop. Ze betreedt de vuile politieke arena van Washington D.C. om dierproeven een halt toe te roepen. De film was een succes, maar wordt minder hoog aangeslagen dan het origineel.

L3gally Blond3

Het onderwerp van Legally Blonde 3 is nog onbekend, maar volgens Deadline ligt het in het verlengde van de voorgangers: vrouwen die het heft in eigen hand nemen, en de mannen een poepie laten ruiken.

Legally Blonde is nog steeds populair, en kreeg in 2007 zelfs een eigen musical. Wanneer de film verschijnt is nog niet bekend.

Lees verder