Weer nieuwe spinoff Walking Dead bevestigd!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Weer nieuwe spinoff Walking Dead bevestigd!

Weer nieuwe spinoff Walking Dead bevestigd!

|
|

Laatste update:

AMC heeft bevestigd dat er een nieuwe spinoff van The Walking Dead in ontwikkeling is. Na The Walking Deadkwam er Fear The Walking Dead en nu dus... Ja wat precies, dat weten we nog niet. 

The Fear Of The Dead Walking the Walk With The Walking Dead 

Het ding is dat The Walking Dead als absolute kaskraker begon (noem je dat zo bij series?) maar dat niet vol hield. Kijkcijfers daalden. Ondanks het verminderde succes ging spinoff numero uno, Fear The Walking Dead, in 2015 van start. En nu is er dus een tweede spinoff bevestigd. Volgens AMC zijn er verhalen gepitcht en zijn die veelbelovend. Dus inhoudelijk weten we nog helemaal niks. Weddenschappen om wat de titel gaat worden, place your bets.... now!

Nog jaren door

En daarmee wordt bevestigd wat al eerder werd gezegd door zenderbaas Josh Sapan, die op een conferentie riep dat The Walking Dead nog zeker 10 jaar doorgaat. Het lijkt er een ietsiepietsie op dat de makers de formule gaan uitmelken tot de laatste kijker is weggezapt of een natuurlijke dood is gestorven. Maar misschien zijn we te cynisch (wie? wat? wij?) en evenaart de spinoff het beginsucces van The Walking Dead. 

Lees verder