Aladdin 2019

Veronica Superguide logo
Aladdin 2019

Zien: Will Smith zingt ‘Friend Like Me’ uit Aladdin

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Will Smith kleurt deze maand blauw want dan schittert hij als de geest in Disney’s live-action remake van Aladdin. De muziek uit de tekenfilm is zo geliefd, dat fans erop stonden dat regisseur Guy Ritchie ze in de nieuwe film zou terugbrengen. Nu hebben we de eerste beelden van Will die zijn rapskills toepast op ‘Friend Like Me’!

De acteur was te gast bij de Tonight Show van Jimmy Fallon. Daarin legt hij uit hoe moeilijk het is om de iconische rol van Robin Williams over te nemen. De overleden komediant zette de toon voor de prettig gestoorde geest en ‘Friend Like Me’ is een van de leukste liedjes uit de originele film. Maar gelukkig heeft Will een manier gevonden om zijn eigen hiphop smaak te geven aan het nummer.

Check de video waarin hij een eerste voorproefje van Friend Like Me geeft.

A Whole New Will

Beginnen jullie al een beetje gewend te raken aan Will Smith als de blauwe geest? Oh ja, en ze hielden ook nog een vliegende tapijtrace… zo ongeveer.

Aladdin kijken in de bios

Aladdin kan je vanaf 22 mei in de bioscoop zien. Disney is helemaal op de live-action toer want in juli verschijnt er ook een realistische versie van The Lion King.

Lees verder