Enge Scar in de eerste échte trailer van The Lion King!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Enge Scar in de eerste échte trailer van The Lion King!

Enge Scar in de eerste échte trailer van The Lion King!

|
|

Laatste update:

Disney was eerder al zo aardig om ons piepkleine stukjes van The Lion King te showen. Nu is de eerste écht lekkere trailer er, en springen we er bovenop als een roedel hyena’s!

De hoofdrol in de trailer is weggelegd voor Simba’s (Donald Glover) malafide oom Scar (Chiwetel Ejiofor). Deze misvormde leeuw is uiterst jaloers op zijn broer Mufasa (James Earl Jones), en probeert hem van de troon te stoten. Daarvoor zet hij gewetenloos het leven van zijn kleine neefje op het spel.

Nu was Scar in de tekenfilm al geen knapperd, vergeleken met de andere leeuwen, maar in de nieuwe The Lion King is het pas écht een griezel! 

The Lion King

De trailer showt ons voor het eerst beelden van de neushoornvogel Zazu (John Oliver), Nala (Beyoncé) en natuurlijk Simba’s oliedomme, maar aardige bondgenoten Timon (Billy Eichner) en Pumbaa (Seth Rogen).

Het duurde behoorlijk lang voor we echte beelden zagen van The Lion King, maar de nieuwe trailer is wel echt oogverblindend. Met de creepy hyena’s en de lelijke Scar (we kunnen er echt niet over uit!) vragen we ons wel af in hoeverre The Lion King een echte kinderfilm wordt. 

Vergeet niet: de tekenfilm wás voor veel kinderen eigenlijk al over het randje. We zijn benieuwd of The Lion King zich straks tot 'koning van de jungle' kan kronen, in plaats van The Jungle Book. Op basis van de trailer zijn onze verwachtingen hoog gespannen!

Lees verder