Lach je blauw: Will Smith's Genie wordt aangepakt op internet

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lach je blauw: Will Smith's Genie wordt aangepakt op internet

Lach je blauw: Will Smith's Genie wordt aangepakt op internet

|
|

Laatste update:

De live-action versie van Disney's Aladdin inspireert internet. Als je Will Smith als Genie maar mwoh vindt, mag je best weten dat je niet de enige bent. Toen de eerste beelden van de live-action remake van Aladdin naar buiten kwamen, met de grote blauwe  smurf ehh...Will Smith, was niet iedereen enthousiast. En wat doen de nerds van de wereld dan? Ze gaan aan de knutsel achter hun PC en komen met alternatieven. 

Blauwe teleurstelling

Will Smith als Genie van Aladdin was natuurlijk blauw. Maar hoe goed het was gelukt om de Genie full color te krijgen, zo matig was het totaalplaatje. Eigenlijk zegt deze tweet alles:

En daarom gingen al snel wat mensen aan de slag om toch wat kleine aanpassingen te suggereren...

Ook werd de goede oude stemacteur achter de klassieke Genie verwerkt in een Genie: Robin Williams. De comedian zou wellicht niet gecast zijn als Genie, maar toch leuk te zien hoe het was geweest met deze briljante comedian. 

Om het af te leren...

Hier nog een paar leukerds. Wat vind jij van Will Smith als Genie? Top of flop? 

Live-action is het nieuwe ding

Zoals Aladdin zijn er meer. Het is echt voor Disney de tijd van het opnieuw maken van hun klassiekers met de nieuwste technieken. Aladdin moest er aan geloven, maar ook The Lion King, Beauty and the Beast, The Jungle Book… De films trekken niet alleen nieuw publiek, maar ook de mensen die de originele versie nog kennen en benieuwd zijn wat Disney van de live-action remake heeft gebakken. En dat valt soms mee, maar soms valt het ook tegen. Zoals misschien wel bij Will Smith. 

Lees verder