Wild Things Denise Richards Neve Campbell

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wild Things Denise Richards Neve Campbell

Waren deze 7 acteurs echt dronken in deze scènes?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Zwabberbenen of een dubbele tong? Dat is onderstaande zeven acteurs compleet vreemd! Zij verschenen straalbezopen op de set, maar acteerden desalniettemin de sterren van het witte doek. Waar zo’n slokje liquid courage al niet goed voor is!

1. Denise Richards en Neve Campbell in Wild Things

Wanneer je voor het eerst in je leven een andere vrouw moet zoenen en je omringd bent door een hele filmcrew, dan is een drankje wel aan de orde. Zeker als je de scène ook nog eens halfnaakt moet opnemen én echt moet zoenen. Mensen die Wild Things wel eens gezien hebben, weten dat de zoen tussen Denise Richards en Neve Campbell geen flauwe filmzoen is. De dames gaan er echt voor! Misschien komt dat mede door de kan margarita’s die Richards en Campbell voorafgaand aan de opnames meester maakten. We snappen wel dat Richards de film verborgen houdt voor haar dochters!

2. De gehele cast van Drinking Buddies

In de meeste films en series wordt drank vervangen door non-alcoholische tegenhangers. Je weet wel, druivensap in plaats van wijn. Zo niet in Drinking Buddies! In deze film met Olivia Wilde en Anna Kendrick wordt er steeds echte drank gedronken. Met andere woorden: als je iemand een slok bier ziet nemen, is het echt bier. Iets dat Anna Kendrick eerst niet in de gaten had!

3. Margot Robbie in Wolf of Wall Street

Net als Neve Campbell en Denise Richards had ook toekomstige Barbie Margot Robbie een beetje liquid courage nodig voordat ze een behoorlijk gedurfde scène wilde opnemen. Het gaat om het moment in Wolf of Wall Street wanneer ze compleet naakt in de deuropening staat. Een crewmember besloot haar drie shotjes tequila aan te bieden. Dat het 9 uur ’s ochtends was, is op zo’n moment natuurlijk totaal niet relevant!

4. Brad Pitt en Edward Norton in Fight Club

Verschillende scènes in Fight Club zijn geïmproviseerd. Neem de scène waarin Brad Pitt en Edward Norton een golfballetje besluiten te slaan. Dit moment stond niet in het script, maar ontstond spontaan toen de twee acteurs samen wat gedronken hadden. Ondanks dat het om improvisatie gaat, geeft deze scène echter wel de eerste aanwijzing dat Tyler Durden misschien iets te verbergen heeft.

5. Martin Sheen in Apocalypse Now

Een van de bekendste dronken scènes vind je in Apocalypse Now. Ook Francis Ford Coppola houdt ervan om zijn acteurs de ruimte te geven om te improviseren. Zodoende liet hij Martin Sheen voorafgaand aan een scène enorm dronken worden. We hebben het dan natuurlijk over de befaamde hotelkamerscène, waarin Sheen een spiegel kapotslaat.

6. Robert Shaw in Jaws

Robert Shaw kwam er gewoon voor uit dat hij wel een drankje lustte! Sterker nog: hoe moest hij acteren anders serieus nemen? En we kunnen niet anders zeggen: het maakte hem in ieder geval wel enorm creatief! Die bekende monoloog in Jaws? Die was oorspronkelijk veel te lang en warrig, totdat Shaw ermee aan de slag ging! Helaas dronk hij voorafgaand aan de daadwerkelijke opnames echter zoveel dat hij buiten bewustzijn raakte… De volgende dag kwam hij echter fris en fruitig op de set

7. Gary Oldman in Bram Stoker’s Dracula

In Bram Stoker’s Dracula moet Gary Oldman het gezicht van Keanu Reeves scheren én zijn bloed drinken. Regisseur Francis Ford Coppola (hebben we ‘m weer!) wilde de scène per se ’s nachts opnemen. Dat zou namelijk sfeerverhogend zijn! Om het laaaange wachten te verzachten, besloot Oldman het op een zuipen te zetten.

Lees verder