Dochters van Denise Richards mogen Mama’s Wild Things niet zien

Veronica Superguide logo
Dochters van Denise Richards mogen Mama’s Wild Things niet zien

Dochters van Denise Richards mogen Mama’s Wild Things niet zien

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ook al gaat het met de acteercarrière van Denise Richards al dit hele millennium niet zo hard, 20 jaar geleden leek het er even op dat de voluptueuze actrice een hele grote ster ging worden. Zo was zij in 1999 als de op Lara Croft geïnspireerde Bondgirl Christmas Jones te zien in de James Bond-film The World is not Enough, maar het jaar daarvoor brak zij al door met de sexy thriller Wild Things. Deze film dankt haar roemruchte status vooral aan een lesbische seksscène in een zwembad tussen Richards en haar tegenspeelster Neve Campbell. Denise heeft nu onthuld dat ze haar tienerdochters heeft verboden om die film ooit te kijken.

NSFW

“Ze weten ervan, maar ik wil niet dat ze het zien”, aldus de 48-jarige actrice tegenover Yahoo Lifestyle. “Ik heb hen gezegd dat ik het niet zou waarderen als ze wel zouden kijken, en dat ik ze bovendien nog veel te jong vind om überhaupt naar dat soort dingen te kijken. Maar het is iets dat ik gedaan heb omdat ik het filmscript goed vond en mezelf creatief vond”, zo licht de actrice toe. Hieronder de desbetreffende scène, maar deze is behoorlijk NSFW. Druk dus alsjeblieft niet op 'Play' als je op kantoor of in het Openbaar Vervoer zit.

Denise’s tienerdochters Sam (14) en Lola (13) zijn afkomstig uit haar stormachtige huwelijk met Charlie Sheen. Als die meiden al niet eens naar Mama’s Wild Things mogen kijken, dan mogen ze waarschijnlijk al helemaal niet de films zien van Papa’s ex-vriendinnen waar hij na hun echtscheiding mee aanpapte; de doorgesnoven acteur heeft immers nogal wat pornoactrices versleten. Naast Sam en Lola heeft Denise ook nog een 7-jarige geadopteerde dochter genaamd Eloise, die al helemaal te jong is voor Mama’s mammografische filmografie.

Funbags

De actrice, die het tegenwoordig vooral van de real-life soap The Real Housewives of Beverly Hills moet hebben, is zich ervan bewust dat zij mede dankzij Wild Things vooral vanwege haar rondingen bekend werd. Ze is echter niet te beroerd om hier zelf de draak mee te steken. Zo maakte zij in 2009 voor Funnny Or Die het geweldige bovenstaande filmpje over haar “funbags” die op elk kinderfeestje de show stelen.

Lees verder