Lara op oorlogspad in spectaculaire nieuwe trailer Tomb Raider

Veronica Superguide logo
Lara op oorlogspad in spectaculaire nieuwe trailer Tomb Raider

Lara op oorlogspad in spectaculaire nieuwe trailer Tomb Raider

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het heeft even geduurd, maar binnenkort keert Lara Croft terug in de bios. Deze trailer belooft alvast een lekker ouderwetse avonturenfilm vol actie en adrenaline!

Voetsporen

In deze reboot van de avonturenreeks Tomb Raider gaat Lara Croft op zoek naar haar vader. Deze is voor het laatst gezien op een onherbergzaam eiland aan de Japanse kust. Hoewel haar vrienden en familie ervan overtuigd zijn dat haar vader is overleden, besluit Lara om te volgen in zijn voetsporen. Maar eenmaal aangekomen blijkt het eiland de basis te zijn van een schimmige organisatie die niet zit te wachten op pottenkijkers.

Survivor

Afgaande op de trailer belooft de nieuwe Tomb Raider de populaire gamereeks eer aan te doen. Ondersteund door een coverversie van Destiny Child’s 'Survivor' belandt Lara van het ene adembenemende avontuur in het andere. Maar niet alleen de actiescènes en de speciale effecten maken indruk. De film is namelijk ook gezegend met een prima cast! Naast Oscarwinnaar Alicia Vikander (Ex Machina) in de titelrol, zijn er belangrijke bijrollen weggelegd voor topacteurs als Dominic West (The Wire) en Walton Goggins (The Hateful Eight).

Tomb Raider draait vanaf 15 maart in de bioscopen!

Lees verder