Margot Robbie als Barbie?

Veronica Superguide logo
Margot Robbie als Barbie?

Margot Robbie als Barbie?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Speelgoedfabrikant Mattel probeert in Hollywood al jarenlang een speelfilm over Barbie van de grond te krijgen, maar nu lijkt het zowaar te gaan gebeuren. Volgens The Hollywood Reporter zou niemand minder dan Margot Robbie vergevorderde interesse hebben om de speelgoedpop tot leven te brengen. Ook zou ze de film gaan produceren.

Eigentijdse Barbie vol met girl power

Eerder was Anne Hathaway aan de film verbonden, en daarvoor zou als een staaltje stuntcasting ook comédienne Amy Schumer voor de rol in aanmerking zijn gekomen. Margot Robbie lijkt toch een iets logischere keuze dan voorgenoemde actrices; de Australische blondine heeft geen kleurspoeling nodig, en het gewenste figuur voor de rol heeft ze ook al. Mattel zou ook al een regisseuse op het oog hebben in de vorm van Patty Jenkins, die vorig jaar een kneiter van een blockbuster scoorde met Wonder Woman. Als Jenkins inderdaad op de regiestoel plaatsneemt, dan mogen we dus rekenen op een eigentijdse Barbie vol met Girl Power!

Er zijn nog geen geruchten bekend over wie Ken gaat spelen, maar bij Superguide hopen we vanzelfsprekend op Henry Cavill in de rol van deze plastieken houten Klaas.

Lees verder