Tom Hanks award

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tom Hanks award

Wait, wut? Sterren met bizarre hobby's

|
|

Laatste update:

Wij oordelen niet hoor, maar toch mag je de hobby’s van onderstaande vijf sterren wel enigszins opmerkelijk of zelfs bizar noemen. Want wie verwacht er nou dat Johnny Depp Barbies spaart? Of dat Vin Diesel een Dungeons & Dragons-expert is?

Mila Kunis speelt World of Warcraft

Mila Kunis is dol op gamen. Ze was naar eigen zeggen zelfs een poosje flink verslingerd aan World of Warcraft. Of nou ja, ‘verslingerd’? Misschien mogen we zelfs wel spreken over een verslaving. De actrice moest zichzelf namelijk letterlijk achter haar pc wegslepen. Wij vinden het lastig om Mila Kunis voor te stellen als lelijke Orc, maar toch spendeerde ze dus uren en uren en uren van haar tijd aan de online game.

Wait, wut? Sterren met bizarre hobby's

Johnny Depp spaart Barbiepoppen

In eerste instantie begon deze bizarre hobby van Johnny Depp nog vrij onschuldig. Hij kocht de Barbiepoppen namelijk voor zijn dochters. Inmiddels gebruikt de acteur de Barbies echter voor een heel ander doeleinde: hij oefent er zijn rollen mee! We waren al wel bekend met method acting, maar Johnny Depp houdt er blijkbaar een hele andere methodiek op na. Dat verklaart echter nog steeds niet waarom hij ook poppen van Beyoncé, Paris Hilton en Lindsay Lohan heeft…

Wait, wut? Sterren met bizarre hobby's

Tom Hanks verzamelt oude typemachines

Tom Hanks blijkt stiekem een hipster. De acteur verzamelt namelijk ouderwetse typemachines. Het is niet bekend of hij zijn collectie wel eens meeneemt naar zijn lokale koffietentje, we weten echter wel dat Tom Hanks de typemachines echt gebruikt. Bijvoorbeeld voor zijn boek Uncommon Type en een stuk voor de New York Times. De acteur geeft aan vooral dol te zijn op het geluid van de typemachines. Dat gaat zo ver dat hij al eens een app ontwikkelde om het gevoel op een telefoon te emuleren.

Wait, wut? Sterren met bizarre hobby's

Taylor Swift maakt snow globes

Velen van jullie weten waarschijnlijk wel dat Taylor Swift nogal van het doe-het-zelven en handwerken is. Haar obsessie komt vooral tot uiting tijdens de feestdagen. Het schijnt namelijk dat Taylor Swift zo rond Kerst flink uitpakt voor haar familie en vrienden. Zij ontvangen dan allemaal een handgemaakte snow globe, oftewel een sneeuwbol. Dit jaarlijkse evenement staat ook wel bekend als ‘Swiftmas’.

Wait, wut? Sterren met bizarre hobby's

Vin Diesel is Dungeons & Dragons-expert

Dankzij series als Stranger Things doet Dungeons & Dragons bij steeds meer mensen een belletje rinkelen. Vin Diesel was ons echter allemaal voor. De acteur speelt het rollenspel namelijk al sinds de jaren ’70. Zijn liefde voor D&D gaat zelfs zo diep dat hij de naam van zijn personage ‘Melkor’ op zijn lichaam heeft laten tatoeëren. Ook mocht hij het voorwoord voor 30 Years of Adventure: A Celebration of Dungeons and Dragons schrijven.

Wait, wut? Sterren met bizarre hobby's

Onze passie laat zich niet moeilijk raden, dat is natuurlijk films en series! Dat jullie ook niet vies zijn van een avondje tv-kijken blijkt wel uit wat recente kijkcijfers. De finale van Wie is de Mol? trok bijvoorbeeld maar liefst 3,5 miljoen kijkers. En daarnaast hebben jullie blijkbaar ook nog tijd om naar de bioscoop te gaan, zo trokken jullie massaal naar de bioscoop voor Captain Marvel. Wij zijn trots!

Lees verder