Wie is de Mol? WIDM logo

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wie is de Mol? WIDM logo

Nieuw record! Finale Wie is de Mol? trekt 3,5 miljoen kijkers

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Mocht je de grote ontknoping van Wie is de Mol? nog moeten zien dan behoor je tot de minderheid. De live uitgezonden finale werd volgens Stichting KijkOnderzoek gisteravond namelijk door maar liefst 3,5 miljoen mensen bekeken. Een nieuw record!

De Mol trekt volle bioscoopzalen

Wie is de Mol? (WIDM) was gisteren het best bekeken programma van de dag. Een dikke 3,5 miljoen mensen zaten gekluisterd aan de buis. Daarmee werd ook meteen een nieuw record gevestigd. Vorig jaar keken er namelijk 3,2 miljoen mensen. De 3,5 miljoen kijkers voor WIDM 2019 vertaalt zich trouwens naar een indrukwekkend marktaandeel van 49,9. Dit betekent dat bijna de helft van alle mensen die op dat moment voor de tv zaten naar Wie is de Mol? keken! De finale werd live vanuit het Vondelpark in Amsterdam uitgezonden op NPO 1. Ook kon je voor de ontknoping van het programma in verschillende bioscopen terecht.

Zinderende finale Wie is de Mol? 2019

We zijn natuurlijk uitermate voorzichtig met SPOILERS. Daarom deze waarschuwing: als je de Wie is de Mol-finale nog moet zien, kun je dit nieuwtje nu beter weer sluiten. We vertellen je ten slotte namelijk nog graag dat die 3,5 miljoen mensen gisteren zagen hoe Sarah Chronis tot winnaar van Wie is de Mol? 2019 werd gekroond en hoe Merel Westrik de pot als Mol zo klein mogelijk hield. Nielson kwam als verliezend finalist uit de test. Met andere woorden: onze tunnelvisie heeft ons weer mooi in de steek gelaten… Dat neemt echter niet weg dat we toch graag even met je nabeschouwen.

Lees verder