Captain Marvel heeft beste openingsdag van 2019

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Captain Marvel heeft beste openingsdag van 2019

Captain Marvel heeft beste openingsdag van 2019

|
|

Laatste update:

Captain Marvel draait sinds gisteren in de bioscopen. Maar deze superheldenfilm heeft nu al een fraai record op zijn naam staan!

Succesvol

Gisteren was het dan eindelijk zover: de première van Captain Marvel. En daar bleken aardig wat mensen naar te hebben uitgekeken. De superheldenfilm met Brie Larson beleefde namelijk de succesvolste openingsdag van 2019 tot nu toe in Nederland! Distributeur Disney maakte vandaag bekend dat de film in één dag al ruim 35.000 bezoekers wist te trekken. En die bezoekersaantallen zijn goed voor een omzet van 360.000 euro!

Nostalgisch

Helemaal verrassend is het succes van Captain Marvel ook weer niet. Deze superheldenfilm werd laaiend enthousiast ontvangen. Niet in de laatste plaats door Oscarwinnares Brie Larson in de titelrol. Voeg daarbij een fantastische superschurk, een nostalgische nineties-setting en een lekker eigenwijze kat die de show steelt, en je begrijpt waarom Marvel-fans geen dag langer wilden wachten om de avonturen van de Carol Danvers op het witte doek te zien!

Lees verder