Too Hot to Handle

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Too Hot to Handle

Hoe gaat het nu met de deelnemers van Too Hot To Handle seizoen 1?

|
|

Laatste update:

Too Hot to Handle verraste de Netflix-kijker met een realityserie vol hete hunks en sexy babes, die géén seks mochten hebben. Het resultaat was fijne trash tv vol normen en waarden. Het tweede seizoen gaat op 23 juni van start, maar hoe gaat het met de deelnemers van seizoen 1?

1. Bryce Hirschberg

Playboy Bryce was de cliché gladjanus. Hij woonde op een boot, had altijd een draagbare piano bij zich en deed nooit de knoopjes van zijn overhemd dicht. Op het Too Hot to Handle-eiland leerde hij veel over zichzelf en confronteerde hij enkele diepe onzekerheden. Op Instagram laat hij weten dat hij nu een compleet ander persoon is dan drie jaar geleden. Deze belangrijke boodschap wordt gecombineerd met promotie voor zijn nieuwe muziek. 

Onder de artiestennaam Bryc werkt hij aan zijn muziekcarrière, dat zich nu nog lijkt te beperken tot vier liedjes op Spotify. Hij is ook een getalenteerde regisseur, schrijver en acteur. In 2018 maakte hij de film Counterfeiters. Na de realityserie heeft hij nog kort gedate met deelneemster Nicole. 

2. Chloe Veitch 

Iedere realityserie heeft een beauty zonder brains. In Too Hot to Handle was dat Chloe. Vanwege haar grappige opmerkingen en zelfspot "I know I'm not the brightest spark...in the book?" groeide ze direct uit tot een van de leukste deelnemers. Op het eiland leerde ze in zichzelf te geloven. Dat leidde tot het hoogtepunt van de serie, toen zij mooiboy Kori confronteerde met zijn respectloze gedrag en de kijker een lesje empowerment gaf. 

Omdat ieder moment met Chloe reality-goud is, kreeg ze ook een plekje in het tweede seizoen van The Circle. Naast haar werk als realityster is ze ook erg actief op Instagram en maakt ze soms een vlog voor haar YouTube-pagina. Ze heeft nog steeds contact met de andere deelnemers, maar Nicole is uitgegroeid tot haar hartsvriendin. 

3. David Birtwistle

Too Hot to Handle was perfect voor David. Op het eerste gezicht lijkt hij een echte vrouwenverslinder, maar in zijn gespierde borstkas klopt een hart van goud. De gevoelige fitboy was op zoek naar een liefdevolle relatie, maar vond vooral een waardevolle bromance met Sharron. De twee vrienden steunden elkaar door dik en dun, zelfs toen ze allebei een crush bleken te hebben op Rhonda. 

Het zal geen verrassing zijn dat David meer is dan alleen een knap koppie. Hij heeft zijn eigen bedrijfje Endeavour en doormiddel van online coaching helpt hij mensen met hun fitnessdoelen. Na afloop van Too Hot to Handle heeft hij nog even gedate met Lydia. Die relatie was snel voorbij, maar ze zijn nog steeds hele goede vrienden. 

4. Francesca Farago

Francesca was de femme fatale van de groep. Een prachtige babe die alle mannen het hoofd op hol moest brengen. Het liep anders. Na wat geflirt met Kelz werd het al snel serieus met Harry. De twee konden niet van elkaar afblijven en dat kostte de groep aardig wat geld - want iedere handtastelijkheid ging gepaard met een boete. Het kleffe stel werd al snel vervelend, waardoor ze veel sympathie van de groep én de kijkers verloren. 

Het leek echte liefde te zijn tussen de twee en ze wilden zelfs trouwen! Vanwege Covid bleef het een langeafstandsrelatie en dat hield Harry niet vol. Zij heeft de break-up achter zich gelaten en richt zich nu op haar werk. Ze heeft haar eigen kledinglijn, is actief op Instagram als influencer en plaatst pikante foto's op OnlyFans. 

5. Harry Jowsey 

Harry kwam naar het Too Hot to Handle-eiland om fun te hebben. De energieke Australiër was de jongste deelnemer en wilde vooral zo veel mogelijk babes scoren. Totdat hij Francesca zag en direct smoorverliefd werd. Vanwege zijn onvolwassen gedrag hadden ze regelmatig ruzie, maar met zijn innemende glimlach wist hij zich steeds uit de problemen te charmeren. 

Vanwege de afstand maakte Harry een einde aan hun knipperlichtrelatie, maar recent plaatste hij een opvallende foto. Voor zijn verjaardag was Francesca langsgekomen en zij eindigde opnieuw in Harry's armen. Zijn ze dan toch weer samen? Harry geniet in ieder geval van zijn leven als sexy single in Los Angeles en is druk bezig met allerlei projecten. Hij heeft een podcast, kledinglijn genaamd Naughty Possums, is actief als influencer en maakt hete content voor OnlyFans

6. Kelechi "Kelz" Dyke

Spierbundel Kelz kwam niet voor de vrouwen, maar om centen te verdienen. Hij schrok zich kapot toen hij hoorde dat iedere intieme handeling bestraft werd met een boete uit de gezamenlijke geldpot. Vanaf dat moment hield hij alle stelletjes in de gaten om te voorkomen dat ze gingen flikflooien. Daardoor kwam hij regelmatig tegenover Harry en Francesca te staan, die niet van elkaar af konden blijven. 

Net zoals de andere deelnemers gebruikt Kelz zijn status als realityster om wat bij te verdienen op social media. Hij is actief op Instagram, maar ook op TikTok en omschrijft zichzelf op LinkedIn als 'social media guru'. Naast zijn on-line werk heeft hij het druk met zijn sportcarrière. Hij speelt bij de London Warriors, een American Football team in Londen. 

7. Lydia Clyma

Lydia kwam er pas later in het seizoen bij. Met haar verleidelijke lichaam en betoverende ogen bracht ze gelijk David's hoofd op hol. Het was waarschijnlijk de bedoeling dat ze voor een dosis drama zou zorgen, maar ze werd al heel snel door de groep geaccepteerd. Net zoals de rest leerde ze in een korte tijd veel over zichzelf.

De liefde tussen David en Lydia was van korte duur, maar ze zijn goede vrienden gebleven. Net zoals de andere deelnemers heeft Lydia zich ontwikkeld tot een influencer met een OnlyFans-pagina. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

8. Nicole O'Brien

Nicole was totaal niet het type voor een realityserie. Ze bleef op de achtergrond, zorgde niet voor drama en deed niet eens een poging om de mannen te versieren. Ze had vooral veel lol met Chloe. De andere deelnemers konden dat wel waarderen. Ze raakte met bijna iedereen bevriend en na de opnames sprong de vonk over tussen haar en Bryce. 

Tussen Nicole en Bryce is het uit, maar de vriendschap met Chloe is voor altijd. Ze hebben zelfs plannen om samen te gaan wonen. Nicole had wel moeite met de roem na Too Hot to Handle en worstelde met een angststoornis. Dat motiveerde haar om Lovd op te richten, een organisatie die mensen helpt met hun geestelijke gezondheid. Nicole is daarnaast zangeres en heeft recent een platencontract binnengesleept. 

9. Rhonda Paul

Naast Francesca was Rhonda dé babe van Too Hot to Handle en net zoals Francesca had Rhonda al snel haar man gevonden. Na wat geflirt met David viel zij als een blok voor Sharron. Rhonda was op zoek naar iets serieus en Sharron besefte dat hij volwassen moest worden om de relatie te laten slagen. Dit gaf de trashy realityserie verrassend veel diepgang en toonde hoe een gezonde relatie er uit hoort te zien. 

Jammer genoeg heeft de relatie het niet gered en is 'Sharronda' niet meer. De fysieke afstand tussen de twee was toch te groot. Ze zijn nog wel vrienden. Ondertussen heeft Rhonda haar nieuwe bestaan als influencer met beide armen omarmd en is zij een wandelend reclamebord geworden. Haar hele Insta staat vol met gesponsorde berichten. 

10. Sharron Townsend

Het idee achter Too Hot to Handle is meer dan een gimmick, daar is Sharron het bewijs van. Hij begon als gladde praatjesmaker, maar door het seksverbod moest hij zichzelf op een andere manier blootgeven. Hij stelde zich kwetsbaar op, werd verliefd, kreeg een nieuwe beste vriend en leerde dat communicatie enorm belangrijk is om een relatie te laten slagen. 

Na de opnames eindigde zijn relatie met Rhonda en moest hij ook afscheid nemen van BFF David. Toch blijft hij glimlachen. Hij heeft zelfs een eigen organisatie in het leven geroepen om mensen een glimlach te bezorgen. Het Today I Smiled Project wil mensen dagelijks herinneren om iets vriendelijks te doen voor een ander. 

11. Kori Sampson

Net zoals Lydia kwam Kori er later in het seizoen bij. Hij trok zich niks aan van de regels en richtte zijn pijlen op Chloe. In het begin viel ze voor zijn gladde praatjes, maar de lessen op het resort hadden haar een dikke dosis zelfvertrouwen gegeven. Toen duidelijk werd dat Kori haar alleen gebruikte voor de seks was zij direct klaar met hem. Het maakte Chloe de heldin van de realityserie en Kori de grote schurk. 

Kori werkt nog steeds als model en personal trainer. Sinds de opnames is Kori gegroeid als persoon. Op Insta laat hij weten "It has been two years of growth for me as a person, I don’t even really see the same person there physically or mentally." Hij duikt ook regelmatig op in de comments bij de andere deelnemers en heeft niets dan liefde voor hen. Ook is hij ambassadeur voor Centrepoint, een organisatie die zich inzet voor dakloze jongeren. 

12. Madion Wyborny

Madison kwam er ook later bij en leek dé perfecte match voor Matthew. De styliste uit Los Angeles was net zo zweverig, maar na een ongemakkelijke date gingen ze allebei weer hun eigen weg. Verder speelde ze geen grote rol in het programma en ze werd zelfs eerder naar huis gestuurd door het strenge computerprogramma Lana. 

Madison blijft grotendeels uit de spotlights en doet haar eigen ding. Ze gebruikt Instagram als creatieve uitlaatklep en niet als reclamebord. Toch dook ze vorig jaar opeens op in de roddelblaadjes. Volgens anonieme bronnen zou ze een relatie hebben gehad met Harry. Dit was wel toen hij en Francesca on a break waren. 

13. Matthew Smith

Matthew was de enige deelnemer die enthousiast was over het idee achter Too Hot to Handle. Het fotomodel, dat direct de bijnaam Jezus kreeg, zag een maand celibatair leven als een spirituele uitdaging. Hij had echter nul chemie met de vrouwen in het resort en voelde meer voor computerstem Lana. Het was daardoor veel te makkelijk om geen seks te hebben. Zonder deze uitdaging besloot hij het programma iets eerder te verlaten. 

Voordat Matthew meedeed aan Too Hot to Handle dook hij op in America's Next Top Model, schreef hij mee aan het kinderboek Windy en maakte hij korte films. Zijn leven is verder niet veel veranderd. Hij werkt nog steeds als model en was recent nog te zien als Jezus in het filmpje The Commissioning. De grootste verandering is dat hij zijn lange lokken heeft laten knippen door Bryce. 

14. Haley Cureton

Voordat we ons ergerden aan Kori haalde Haley het bloed onder onze nagels vandaan. Iedere keer dat zij in beeld kwam ging de zuurtegraad omhoog. Ze had totaal geen zin in het programma en kon alleen met Francesca opschieten. De sfeer raakte langzaam verziekt door haar aanwezigheid en Lana besloot Haley het resort uit te zetten. 

Haley heeft de lockdown gebruikt voor een grote verbouwing. Haar resting bitch face is volkomen onherkenbaar en ook haar lichaam heeft een make-over gekregen. Wie lid is van haar OnlyFans kan in detail zien wat er allemaal aan haar lijf is gerenoveerd. Dat is nog lang niet zo schokkend als de break-up met Francesca. Haley heeft die vriendschap beëindigd nadat Francesca gewoon ging feesten terwijl ze Covid had. 

Het tweede seizoen van Too Hot to Handle is te zien vanaf 23 juni op Netflix. Wil je nog meer updates over je favoriete relatiesterren? Lees alles over de Bachelors van de afgelopen jaren en ontdek hoe het nu gaat met de anabooltjes en silicoontjes van Jersey Shore

Lees verder