The Circle, Netflix Chloe

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Circle, Netflix Chloe

Chloe van Too Hot To Handle duikt op in The Circle S2

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Eén van de sterren van het afgelopen seizoen Too Hot To Handle keert terug op Netflix. Nee, we hebben het niet over Harry of Francesca... maar over Chloe. Deze Britse dame shinet deze maand in het tweede seizoen The Circle

En daar heeft ze maar wat zin in. "Ik ga gewoon weer mezelf zijn. Omdat ik op tv ben geweest en omdat ik op tv geliefd was, geeft het me het vertrouwen om te denken: 'Weet je wat? Ik kan dit. Ik ga daar gewoon naar binnen en crush it en kijk wat er gebeurt", blikt ze vooruit op haar nieuwe avontuur.

Contact via een scherm

De vraag is wel: zullen de andere kandidaten haar geloven? In The Circle kun je namelijk zijn wie je wil zijn! Klinkt ingewikkeld? Nou, dat valt mee. In dit realityprogramma zitten alle kandidaten apart van elkaar in een hotelkamer. Ze kennen elkaar niet en weten dus ook niet wie de waarheid spreekt en wie catfisht. De enige manier om contact met elkaar te leggen is via The Circle, een soort socialmedia-platform.

Geldbedrag winnen

Het belangrijkste is om vrienden te maken, want elke dag krijgen de twee populairste spelers de touwtjes in handen. Zij krijgen de kans om iemand te blocken (ouderwets gezegd: weg te sturen) die zij niet vertrouwen. De gekozen persoon moet daarna direct zijn koffers pakken en het spel verlaten, al kan er vaak nog wel een bezoekje af aan een andere kamer. Go drama! Snap je het nog niet helemaal? Hier lees je er nog meer over.

Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen.

Releasedatum

Het eerste seizoen van The Circle was een groot succes, dus alle hoop is gevestigd op de tweede reeks. Die gaat op 14 april van start met maar liefst vier afleveringen in één keer. De daaropvolgende twee weken komen er op woensdag steeds weer vier afleveringen bij en op 5 mei dropt Netflix de grote finale. Drie keer raden wat wij dus doen op Bevrijdingsdag...

The Circle seizoen twee is vanaf 14 april te zien op Netflix.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder