Jersey Shore, Cast

Veronica Superguide logo
Jersey Shore, Cast

Hoe gaat het nu met de cast van Jersey Shore?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In 2012 eindigde een van de grootste realitysoaps ooit: Jersey Shore. Gelukkig kwamen onze feestvrienden terug met Jersey Shore: Family Vacation. Maar wat doen de sterren in 2020? Wij zochten het voor je uit.

Jenni “JWoww” Farley

Jenni kwam op 23-jarige leeftijd in een relatie het Jersey Shore-huis binnen. Lang aan bleef het niet. In seizoen 3 ontmoette ze namelijk Roger Mathews in een nachtclub. Het stelletje trouwde in oktober 2015 en kregen twee kinderen: dochter Meilani in juli 2014 en zoon Greyson in mei 2016. Twee jaar geleden vroeg ze een scheiding aan. Inmiddels is ze happy met professioneel worstelaar Zack Clayton.

Paul “DJ Pauly D” Delvecchio

Paul was het oudste Jersey Shore-castlid, maar zeker niet het meest verstandigste. Het feestbeest datete met veel vrouwen, maar hield er geen eeuwige liefde aan over. À la Barney Stinson kreeg hij in 2013 wel een kind na een onenightstand, een dochtertje genaamd Amabella Sophia. De DJ deelt zelf weinig foto’s met zijn kleintje. Dus hier een throwback naar 2014 

Vandaag de dag is hij veel aan het rijden met zijn motor, showt hij zijn blonde coupe op Instagram en hoopt hij binnenkort weer op te treden. “Can Not Wait To Get Back To This!!!”

Mike “The Situation” Sorrentino

Mike stelde zich op 27-jarige leeftijd voor in het huis als "The Situation", wat ook de bijnaam was voor zijn buikspieren. Het leven van de reality-ster ging niet van een leien dakje. Hij kreeg regelmatig ruzie met de castleden en ging in maart 2012 naar de afkickkliniek vanwege een drugsverslaving. Na een paar weken stond hij weer buiten, maar hij kreeg een terugval in 2015. Sorrentino heeft ook veel juridische problemen gehad. In 2014 werd hij aangeklaagd wegens belastingfraude. Hij pleitte schuldig aan één van de aanklachten en begon zijn acht maanden-durende gevangenisstraf in januari 2019.

Is er ook nog iets positiefs in zijn leven gebeurd? Gelukkig wel. Hij trouwde vorig jaar ook met zijn high school sweetheart Lauren Pesce. En…ze is zwanger van een jongen! Je blijft op de hoogte van het stel via hun eigen podcast.

Deena Nicole Cortese

Deena kwam in seizoen 3 bij de cast. In 2017 trouwde ze met Chris Buckner. De twee kregen in 2019 hun eerste kindje, Christopher John "CJ" Buckner. In oktober van dit jaar onthulde ze zwanger te zijn van baby nr. 2. Net als Mike en zijn vrouw krijgt dit stel ook een jongentje!

Samantha “Sammi Sweetheart” Giancola

Op 22-jarige leeftijd kwam Samantha naar Jersey Shore met de zelf-benoemde titel 'liefste bitch die je ooit zult ontmoeten'. Ze datete in april 2017 met Christian Biscardi. Hij vroeg haar ten huwelijk in maart 2019. In april 2020 stelde het koppel hun huwelijk uit vanwege de corona-pandemie.

Ronnie Ortiz-Magro

De 24-jarige Ronnie was vooral ruziënd te zien in Jersey Shore met castleden Giancola en Sorrentino. In december 2017 veranderde hij zijn leven toen zijn vriendin Jen Harley zwanger was van hun dochter Ariana Sky. Het stel leefde echter niet het sprookjesleven, ze beschuldigden elkaar van fysiek misbruik. In januari 2019 werd hij opgenomen voor alcoholverslaving en een depressie.

Ze gingen in oktober 2019 uit elkaar na een ruzie bij een Airbnb waar de reality-ster werd beschuldigd van zeven misdrijven - waaronder huiselijk geweld, het in gevaar brengen van kinderen, valse opsluiting en verzet tegen arrestatie. Hij pleitte niet schuldig, maar moest op z’n minst 150 meter van zijn ex en zijn dochter blijven. In mei 2020 accepteerde de MTV-ster een overeenkomst. Hij kreeg een proeftijd van 36 maanden, werd veroordeeld tot 30 dagen taakstraf en moet $20.000 betalen aan een vrouwenopvangcentrum.

Maar… ook deze man heeft opnieuw de liefde gevonden. “You can’t force happiness, when you know it’s real you realize it eventually chooses you!”, deelt hij op Instagram.

Vinny Guadagnino

Mooiboy Vinny is tegenwoordig helemaal into de Keto-lifestyle. Hij kwam zelfs met een speciaal Keto-kookboek. Hij is echt zo'n food and fitness-influencer geworden.

Gelukkig gaat de bromance met Jersey-maatje Pauly D gewoon door. De twee zijn sinds 2019 samen te zien in de MTV-dating-realityshow Double Shot at Love. Seizoen 2, eerder dit jaar te zien, veranderde in een soort Jersey Shore. De kandidaten leefden samen met Pauly en Vinny in hun luxe suite in Las Vegas.

Vinny en kandidate Maria gingen wel lekker samen:

Fitboy Vinny en Maria zijn toch geen setje geworden en de reality-ster slentert dus nog altijd alleen door de straten van New York.

Angelina Pivarnick

De 23-jarige Angelina maakte niet echt vrienden in de show. Ze verliet het Jersey-huis meerdere keren tijdens de serie. Toch keerde ze terug voor Jersey Shore: Family Vacation. Vorige maand bestond de show elf jaar, wat Angelina vierde met een social-media post: “Happy 11 years to us and to many more crazy years even when we are in wheel chairs lol.”

In januari 2018 verloofde ze zich met Chris Larangeira. De droombruiloft was vorig jaar november. De twee vierden samen hun 1-jarig jubileum.

Nicole “Snooki” Polizzi

Feestbeest Nicole, ook wel bekend onder de naam Snooki, was 22 toen ze begon aan de show. Ook zij werd in het derde seizoen verliefd, de gelukkige was Jionni LaValle. In seizoen 4 begonnen de twee met daten en ze verloofden zich in maart 2012. Twee jaar later zeiden ze ‘ja’ tegen elkaar. Het duo is nog steeds happily married en hebben drie kinderen: dochter Giovanna en zonen Lorenzo en Angelo. Snooki maakte vorig jaar december bekend dat ze ging stoppen met Jersey Shore: Family Vacation, omdat ze meer thuis wilde zijn met haar kinderen.

Gelukkig hoef je haar niet te missen, ze heeft haar eigen YouTube-kanaal. De reality-ster geniet maar al te graag van alle aandacht, maar haar kinderen lijken het iets minder leuk te vinden.

Zo, nu ben je weer helemaal up-to-date! Wil je meer trips down memory lane? Wij zochten ook uit wat er gebeurd is met Baywatch-babe Carmen Electra, de cast van The Big Bang Theory en Sterretje van Oh Oh Cherso. Alles over de rest van de Cherso-cast lees je hier.

Lees verder