The Big Bang Theory Cast selfie

Veronica Superguide logo
The Big Bang Theory Cast selfie

Wat is er gebeurd met de cast van The Big Bang Theory?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vorig jaar kwam er een einde aan de langslopende sitcom ooit. We volgden de The Big Bang Theory-cast twaalf seizoenen lang on- en off-screen. Waar zijn de sterren nu?

Kaley Cuoco – Penny

Wat is er gebeurd met de cast van The Big Bang Theory?

Kaley is lekker druk geweest sinds het einde van de serie. Zo kon je haar horen in de animatie tv-serie Harley Quinn, als niemand minder dan… Harley Quinn! Ze kwam ook langs bij Bert Kreischer in het bos, voor zijn Netflix-realityserie The Cabin with Bert Kreischer. De actrice is nu bezig met HBO’s donkere komische thriller The Flight Attendant, waar ze een hoofdrol in heeft weten te pakken als stewardess Cassie Bowden. De trailer hieronder verklapt wie haar dode on-screen date speelt: Hollands trots Michiel Huisman!

Op Instagram deelt ze dat de opnames voor The Man from Toronto erop zitten. Aan de foto’s te zien heeft de actrice de tijd van haar leven gehad: “Thanks for the laughs and the love @manfromtoronto !! I would have paid my own money to be on that set with this cast and crew ?.”

Simon Helberg - Howard Wolowitz

Wat is er gebeurd met de cast van The Big Bang Theory?

Simon besloot het in tegenstelling tot Kaley wat rustiger aan te doen. Hij vond het belangrijk om wat meer tijd door te brengen met zijn gezin. Zijn eerstvolgende project is de musicalfilm Annette. Adam Driver (Star Wars, Marriage Story) en Marion Cotillard (Inception, La Vie en Rose) zijn de grote sterren in de film. Hoe Simon als ‘The Conductor’ hierin past is nog niet duidelijk.

De acteur deelt amper iets over zijn persoonlijk leven op social media. Op zijn Twitter ging het de afgelopen maanden vooral over de politiek. Gelukkig wel met een hoop gifjes!

Mayim Bialik - Amy Farrah Fowler

Wat is er gebeurd met de cast van The Big Bang Theory?

Iemand die wel heel actief is op social media is Mayim. Ze uploadt wekelijks op haar eigen YouTube-kanaal waar ze praat over ouderschap, vrouwenproblemen en haar laatste recept-tips.

Ze kon het niet laten om ook haar laatste opnamedagen op de set van The Big Bang Theory te vloggen. In de beschrijving schreef Mayim: “I think our finale is really wonderful, and while I can't share any specific details about it, I did want to do something to commemorate the moment.”

Ook Mayim is bezig met een aantal projecten. In 2021 zie je haar in de komedieserie Call Me Kat als Kat. Haar volgende komedie is de serie The Inspector Chronicles. Wanneer we de productie kunnen zien is nog niet bekend. Er wordt namelijk nog gewerkt aan het script.

Kunal Nayyar - Rajesh Koothrappali

Wat is er gebeurd met de cast van The Big Bang Theory?

Kunal nam net als Simon een break zodat hij met zijn vrouw op vakantie kon. Hij deelde onder de post: “Bon Jour! from the South of ??. As I start my holiday I will be taking a break from social media for a while (I may stick around a day or two because your comments make me smile:)”. Gelukkig keerde hij weer terug naar The Gram met een hoop selfies.

Wist jij dat Kunal de stem van de glittertrol in 2020’s Trolls World Tour heeft ingesproken? Hij is vandaag de dag vooral druk bezig met het filmen van de Apple TV-thriller Suspicion. Het duurde even voordat de productie kon draaien, maar de acteur deelt op Instagram dat hij weer in Londen is: “Back in London. Incredibly humbled and grateful to return to shooting. Every day I’m on set, feels like the first day again. I’m a schoolboy and it’s the first day of class- “give em hell” Sending you all love.”

Melissa Rauch - Bernadette Rostenkowski

Wat is er gebeurd met de cast van The Big Bang Theory?

2019 was op werkgebied een goed jaar voor Melissa. Zij speelde de dochter van de legendarische Meryl Streep in The Laundromat. De rest van haar co-sterren? Friends-ster David Schwimmer, Gary Oldman en Antonio Banderas. Dit jaar sprak ze de stem in van Gwen the Cat in Cats & Dogs 3: Paws Unite.

Net als Kaley speelde Melissa Harley Quinn, alleen dan in een ander universum. Je hoort haar als Harley in 2017’s Batman and Harley Quinn.

Halloween is in 2020 net wat anders dan andere jaren. Ook heel anders was haar creepy kangoeroe kostuum: “The baby “kangaroo” that came with this “kangaroo” costume definitely had a creepy vibe.”

Johnny Galecki - Leonard Hofstadter

Wat is er gebeurd met de cast van The Big Bang Theory?

Johnny is nog niet klaar met TBBT-producent en schrijver Anthony Del Broccolo. Ze gaan samen werken aan de NBC-komedie The Squad, over een vriendengroep die allemaal gek zijn op E-sport. Hij gaat geen hoofdrol spelen in deze serie, maar krijgt wel een grote rol als schrijver voor de show.

Daarnaast is hij in 2019 vader geworden van een prachtig zoontje. We kunnen het niet laten om deze fantastische familiefoto van zijn Instagram te delen.

Jim Parsons - Sheldon Cooper

Wat is er gebeurd met de cast van The Big Bang Theory?

Last but not least: Jim Parsons. Ook hij is nog niet helemaal klaar met de show. Jim doet de voice-over in Young Sheldon, waar zijn jonge versie wordt gespeeld door kindster Iain Armitage.

Zijn grootste rol uit 2020 was als de vreemde talent agent Henry Willson in Netflix’ Hollywood. Als je verder rondkijkt op Netflix dan zie je hem ook in de film The Boys in the Band. Zijn eerstvolgende project staat voorlopig niet op de streamingdienst: So Much komt in 2021 uit als tv-film.

Net als de rest van Amerika was Jim de afgelopen tijd druk bezig met de verkiezingen. Hij deelde deze foto met zijn man Todd Spiewak.

Ben je benieuwd naar de liefjes deze The Big Bang Theory-acteurs? Wij zochten uit wie hun partners zijn.

Alle 12 de seizoenen van The Big Bang Theory staan nu op Netflix.

Lees verder