Joey Spaan

Veronica Superguide logo
Joey Spaan

Hoe is het nu met Matsoe Matsoe van Oh Oh Cherso?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Samantha 'Barbie' de Jong (momenteel in blijde verwachting) is natuurlijk nooit uit de spotlights verdwenen, maar hoe zit het eigenlijk met de andere Oh Oh Cherso-sterren? Eerder doken we al in het huidige leven van Jokertje en vandaag is het tijd voor: Matsoe Matsoe!

Oftewel: Joey Spaan (nu 29). Deze gozâh liep in een permanente staat van dronkenschap rond in Oh Oh Cherso. Die man oogde nooit nuchter! Drinken, drinken, 'score' en dan nog meer drinken; de gemiddelde stapavond van Joey en zijn Cherso-maten kan menig millennial zich nog wel herinneren. Maar waar staat die bijnaam nu eigenlijk voor? Hij heeft zelf echt géén idee.

Hilversum life

Matsoe vergaarde met seizoen 1 van Oh Oh Cherso natuurlijk meteen een BN'er-status die hij best lang wist vast te houden. Hij deed ook nog vrolijk mee aan het nog hysterischer Tirol-seizoen en ook daarna was het nog niet gedaan met de tv-pret. Samen met Tony ('Sterretje') deed hij mee aan de trouwshow van Jokertje (Jokertje's Jawoord). Ook kreeg Joey zijn eigen datingshow, Everybody Loves Joey, waarin Tony ook weer een grote rol had. 

Later dook hij ook nog op in SBS6's ongekende cultshow Sterren Springen. En twee jaar geleden vocht 'ie nog voor zijn leven in het BN'er-boksprogramma Boxing Stars. Sindsdien lijkt het over en uit tussen Joey en 'Hilversum'.

En nu?

In de allereerste Cherso-aflevering vertelde Joey al dat hij een tuinman is en wat dat betreft is er he-le-maal niets veranderd. Anno 2020 legt hij nog steeds tuinen aan. Never change a winning tuin.

Maar... schoffelen is niet het enige dat Matsoe Matsoe doet. Hoewel hij vorig jaar nog in de showbizzmedia kwam met de mededeling dat hij voortaan een leven buiten de spotlights wilde, lijkt het erop dat hij toch van gedachte is veranderd. Joey wilde eigenlijk stoppen met DJ'en. Dat deed hij - met name in de paar jaar na Cherso - erg succesvol. Toch kun je 'm nog altijd boeken via deze site. Je weet wel, als je corona even helemaal weg zou kunnen denken. Gelukkig hoeft Joey zich ook weer niet te vervelen nu hij door de crisis niet meer kan draaien. Naast het tuinieren runt hij ook nog een eigen kledingmerk.

Happy wife, happy life

Zakelijk gaat de boel dus op rolletjes voor deze oud-realityster. Geldt dat ook voor zijn privéleven? Ja, zo lijkt het wel! Joey is getrouwd met zijn grote liefde Elke.

In 2018 werden de twee voor het eerst ouders! Ze noemden hun eerste kindje, een jongen, Jaxx!

We zeggen trouwens 'eerste kindje' omdat Matsoe nog een kleine Matsoe heeft gemaakt! Elke is in januari 2021 uitgerekend en het wordt weer een jongetje. "Een mannen huis", schreef Joey een tijdje terug trots bij een Insta-foto van zijn vrouw, Jaxx en de echo-foto's van de tweede spruit.

Lees verder