De Bachelor, hoe is het nu met?

Veronica Superguide logo
De Bachelor, hoe is het nu met?

Hoe gaat het nu met de voormalige Nederlandse bachelors?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vanaf 24 juni zijn we wekenlang in de ban van het liefdessprookje van Tony Junior in De Bachelor. Zes mannen en één vrouw gingen hem in Nederland al voor. Maar hoe zit het nu met hun liefdeslevens? Wij zochten het uit!

Ben je benieuwd welke vrouwen strijden om Tony's hart? Bekijk hier de eerste tien lovely ladies en hier lees je alles over de laatste tien singles.

Roderick Hilhorst (2003)

De eerste editie van De Bachelor stamt alweer uit 2003 toen Irene Moors bij RTL 4 op zoek ging naar de ware liefde voor de toen 31-jarige Roderick. De knappe KLM-piloot koos in eerste instantie voor Gwen, maar dat was uiteindelijk niet de dame die zijn hart sneller deed kloppen. Hij koos namelijk voor iemand van buiten de show! En of hij haar al kende van voor de opnames of niet, de KLM-piloot is nu al zo'n 16 jaar gelukkig met stewardess Mariëlle. Samen hebben ze twee zoons.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Roderick Hilhorst (@roderickhilhorst)

Peter Paul Hollink (2004)

Met zijn prachtig blauwe kijkers wist Peter Paul Hollink in 2004 alle vrouwen om zijn vinger te winden. Of nou ja, misschien ook wel alle mannen. Tijdens zijn avontuur ging namelijk het gerucht dat hij op mannen viel en een graag geziene gast was in de Rotterdamse gay-bars. Wat daarvan waar is én of hij uiteindelijk het geluk bij een man óf een vrouw heeft gevonden, is onduidelijk. De realityster is na zijn deelname de luwte weer in gegaan. 

Lars Vreugdenhil (2011)

Na een behoorlijk lange stop was het in 2011 de beurt aan Lars Vreugdenhil om met een klein duwtje in de rug van presentator Robert ten Brink te strooien met rozen. Hij koos in de finale voor Karin, maar helaas... ook dit liefdesavontuur bleek niet voor de lange termijn. Inmiddels denkt hij daar vast niet meer zo vaak aan terug. Hij is namelijk twee kinderen en heel wat schattige puppy's rijker. Alleen van een vrouw lijkt op het eerste gezicht geen sprake.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lars Vreugdenhil (@larsvreugdenhil)

Hij noemt zijn hond 'zijn nieuwe meisje', dus dat lijkt ons een dikke hint naar een vrijgezellenbestaan. Laten we eerlijk wezen: zo'n foto misstaat toch niet op Tinder?

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lars Vreugdenhil (@larsvreugdenhil)

Rutger Vlaming (2012)

In 2012 wakkerde Net5 het vuur weer aan met de felbegeerde vrijgezel Rutger Vlaming. 24 single vrouwen streden om zijn hart, maar uiteindelijk ging Marina ermee heen. We willen Tony Junior echt niet ontmoedigen hoor, maar ook dit liefdesavontuurtje was snel vergeten. Na de opnames vond deze Bachelor alsnog de liefde. Hij is nu al wat jaren in de wolken met zijn Marit en is nog steeds smoorverliefd op haar, want - zoals hij zelf zegt: 'echte liefde roest niet'.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rutger Vlaming (@rutgervlaming)

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Robbert Jonkheer (2017)

Voordat Videoland de boel overnam, sloot Robbert Jonkheer als ware Bachelor de serie op Net5 af. Deze donkerharige god met blauwe kijkers gaf zijn laatste roos aan Nadja. In vergelijking met de vorige deelnemers zijn de twee nog een tijdje samen geweest, maar daar kwam in juni 2018 alsnog een einde aan. "Mooi avontuur gehad samen en hier eindigt het voor ons. Officially friendzoned", aldus de Bachelor himself. Of hij nu wel vlinders voelt? Wij betwijfelen het. Op zijn Insta staat slechts een fotootje met zijn beste vriendin...

Gaby Blaaser

Na al die mannen was het eindelijk tijd voor een vrouw: Gaby Blaaser! Al moeten we daarbij zeggen dat haar liefdesavontuur nu niet bepaald over rozen ging. Ze viel in eerste instantie voor de charmes van Joey, maar in het vliegtuig terug had ze al spijt. Want: was de vanwege een misverstand weggestuurde Jordy niet veel interessanter? Tja, koppelpogingen ten spijt, maar uiteindelijk trokken beide mannen aan het kortste eind. Inmiddels heeft Cupido wel raak geschoten, en goed ook. De realityster onthulde deze week dat ze hoteldebotel is op personal trainer Danny Volker!

Een innig kiekje op haar beroemde Insta kan daarbij niet ontbreken.

Marvin Wijnans (2021)

Na al die blamages willen we met een positieve noot eindigen met de one and only Prince Charming. Officieel was hij geen 'Bachelor', maar de show was in de basis hetzelfde. Er streden nu alleen mannen om het hart van een man, en dat was niet zonder succes. Onder de stralende zon van Sicilië gaf Marvin uiteindelijk zijn laatste stropdas aan Marnix, om zich snel te realiseren dat hij een kostbare fout maakte. Mistake of niet; vier maanden later bleek hij happy in love met de nummer twee: Ferdi. En dat is nog altijd dikke mik. De twee wonen zelfs al samen!

Je ziet het: het is voor Tony Junior te hopen dat het hem net zo voor de wind gaat als Marvin. Of dat gaat lukken, zien we vanaf 24 juni in De Bachelor op Videoland.

Lees verder