Tony Junior in het programma De Bachelor van Videoland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tony Junior in het programma De Bachelor van Videoland

Tony Junior is Assepoester-prins in eerste beelden De Bachelor

|
|

Laatste update:

Het nieuwe seizoen van De Bachelor staat voor de deur en het lijkt sprookjesachtig mooi te worden! In de eerste beelden schittert (nu nog) vrijgezel Tony Junior als de prins uit Assepoester.

Er was eens, in een land hier niet zo ver vandaan, een knappe jonge prins”, klinkt het op de Instagram-pagina van Videoland. “Een party-prins met een diep gekoesterde wens: zijn droomvrouw vinden.” Maar toen sloeg de klok twaalf uur en maakte ze zich uit de voeten. “Zal hij de ware liefde ooit nog vinden?

Sexy singles

Nou, Tony, dat moet vast goedkomen. Volgens Videoland ben je namelijk naar Kroatië gestuurd met twintig sexy singles om daar de liefde van je leven te vinden. We hopen toch met heel ons hart dat het jou wél lukt iemands hart te veroveren, in tegenstelling tot de ietwat mislukte poging van Bachelorette Gaby Blaaser. Haar avontuur eindigde niet bepaald rooskleurig…

‘Avontuur van mijn leven’

De Bachelor begint op 24 juni en Tony heeft er enorm veel zin in. “Het is nu al het avontuur van mijn leven, waar ik hopelijk de liefde van mijn leven ga vinden”, vertelde de dj in een persbericht van RTL. “Ik kan niet wachten om deze zoektocht te delen met de Videoland kijkers.

De Bachelor is vanaf 24 juni wekelijks te zien op Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder