Tony Junior Bachelor

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tony Junior Bachelor

Tony Junior heeft zin in Bachelor-avontuur: 'Ik kan niet wachten'

|
|

Laatste update:

Door het goede speurwerk van Lovereality en roddelkoning Fawry zagen we het al een beetje aankomen, maar het hoge woord is er nu echt uit: niemand minder dan Tony Junior is de nieuwe Bachelor! De dj laat in een persbericht weten er heel veel zin in te hebben.

Hij reist binnenkort samen met achttien vrouwen af naar een prachtige bestemming om daar hopelijk de liefde van zijn leven tegen te komen... en nee, dat is dus niet zijn ex-liefje Maan! 

Drukke jongen

"De Bachelor is één groot avontuur voor mij. Het zou geweldig zijn als ik de ware liefde tref, iemand met wie ik honderd kan worden. Ik zoek dus geen flirt", spreekt Tony Junior nu al zijn diepste wens uit. "Mijn liefdesleven is door mijn gekke werk vaak een ondergeschoven kindje. Ik ben heel vaak op reis, besteed veel tijd aan dingen als studiowerk, label- en managementmeetings en natuurlijk mijn socials." 

Steunpilaar

Mocht je nou interesse hebben om zijn hart te veroveren, moet je daar dus wel tegenkunnen. "Het zou heerlijk zijn een partner te vinden die daar mee kan omgaan, zodat we elkaar kunnen steunen in alles wat we doen." Hij is er zelf helemaal klaar voor. "Ik kan niet wachten om de dames te ontmoeten tijdens de opnames en dit romantische avontuur samen met hen aan te gaan. Ik ben er klaar voor om in De Bachelor mijn true love te vinden." Interesse? Je kunt je hier nog opgeven

Eerdere datingavonturen

Met zijn deelname als Bachelor treedt hij in de voetsporen van Gaby Blaaser en Prince Charming-Marvin. Het is echter voor Tony wel te hopen dat zijn avontuur meer gaat lijken op die van Marvin dan die van Gaby. Uiteindelijk hield Gaby er namelijk vooral sneren in de media aan over van haar 'mannen' terwijl het met Marvin en (zijn in eerste instantie tweede keus) Ferdi nog altijd dikke mik is. Dat laatste is de dj natuurlijk ook gegund! 

Wanneer we het avontuur van Tony kunnen zien, is nog niet bekend.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder