Prince Charming, Videoland

Veronica Superguide logo
Prince Charming, Videoland

Dit is hoe Prince Charming Marvin en Ferdi hun relatie geheim hielden

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Deelnemers van Prince Charming, Marvin en Ferdi, hebben wekenlang hun relatie verborgen moeten houden. In de finale was te zien hoe Marvin voor Marnix koos. Wat bleek? Marvin had de verkeerde keuze gemaakt. Ze gingen al snel uit elkaar en wat later bracht Marvin toch meer tijd door met verliezend finalist Ferdi. Tijdens de reünie maakten ze bekend dat de twee nu echt insta-official zijn, maar de rest van Nederland mocht dit natuurlijk niet weten voor de uitzending. 

Met zonnebril en muts over straat

In een interview met Grazia vertelt Ferdi dat het begin november is gestart. “Toen zijn we gaan daten en eigenlijk vanaf dat moment bijna niet meer zonder elkaar geweest.” Zodra Ferdi bij Marvin aankwam met de auto, wachtte hij tot er geen mensen meer op straat liepen en kon hij stiekem naar binnen gaan. Thuis waren ze veilig, maar buiten de deur was een heel ander verhaal. “We deden dan een muts, sjaal en zonnebril op; dat was heel spannend.

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

Toekomstplannen

Ferdi kon niet wachten tot het nieuws naar buiten werd gebracht. Ze hebben allebei een week vrij genomen zodat ze eindelijk samen, zonder vermomming, leuke dingen kunnen doen. “Ik kijk er zelfs naar uit om samen naar de supermarkt te gaan.

Nu is de grote vraag of ze samen gaan wonen en waar dan? Ferdi woont in Groningen en Marvin in Limburg, wat nog best een eindje reizen is. “We sluiten verhuizen niet uit. Misschien komt hij ooit wel hierheen, aangezien ik hier natuurlijk mijn eigen horecazaak heb. Maar dat staat echt nog in de kinderschoenen en zal niet volgende maand zijn.

Het Prince Charming liefdesverhaal lijkt nu toch een mooi einde te krijgen. En wie weet kan Gaby Blaaser nog een match vinden voor Marnix en de andere mannen.

Wil je weten hoe Marvin en Ferdi de afgelopen tijd hebben beleefd? De reünie kan je nu bekijken op Videoland!

Lees verder