Prince Charming Marvin

Veronica Superguide logo
Prince Charming Marvin

Grote plottwist in reünie Prince Charming!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De reünie-aflevering van Prince Charming verscheen vandaag op Videoland. Iedereen wil natuurlijk weten: zijn Marnix en Marvin nog samen? Het antwoord zal je verrassen! Let op, dit artikel staat vol spoilers.

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

Ferdi, Rick of Marnix?

De afgelopen weken zagen we hoe Marvin (29) op zoek ging naar ware liefde. Twaalf mannen probeerden zijn hart te stelen. In de finale bleven Ferdi, Rick en Marnix over. Rick viel halverwege de laatste aflevering al af. Ferdi dacht dat hij uitgekozen zou worden, maar tot zijn grote teleurstelling moest hij ook naar huis. “Ik voel me verneukt.” Marnix bleef als laatste over en was zo de winnaar van het programma. “Super gek, maar wel waanzinnig leuk!

Reünie

Vier maanden na de opnames kwamen de deelnemers weer samen voor de reünie. Presentator Rick Brandsteder blikt met de twaalf mannen terug op hun avontuur in Sicilië. Marnix vertelt dat hij verbaasd was dat Marvin hem koos, omdat ze qua types erg verschillend zijn. Hij vertelt na de finale over zijn ‘hete nacht’ met Prince Charming. Hieronder zie je het verhaal van Marnix. Maar hoe zit het nu tussen de twee?

Spoiler Alert!

Tijdens de reünie onthult Marvin dat hij niet meer samen is met Marnix. “Ik heb naar aanleiding van het avontuur de ware liefde gevonden. Of het echt ware liefde is, dat weet je natuurlijk nooit. Het is alleen niet Marnix.” Hij vertelde dat het vuur dat tussen de twee speelde in Italië, in Nederland miste.

Is Marvin nu dan single? Zeker niet. Hij is namelijk samen met verliezend finalist Ferdi! Ze hebben veel afgesproken en Marvin is nu stapelverliefd. “Ik ben heel blij dat ik nu met Ferdi samen ben en de toekomst kan gaan ontdekken.” Sinds een maand is het echt officieel tussen de twee! De moeder van Marvin had dus toch gelijk.

De reünie van Prince Charming zie je nu op Videoland!

Lees verder