Prince Charming, Marnix en Marvin

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Prince Charming, Marnix en Marvin

Marnix vertelt over zijn 'hete nacht' met Prince Charming

|
|

Laatste update:

Sinds gisteren is het hoge woord eruit: Marnix heeft het hart van 'Prince Charming' Marvin gestolen! De nieuwbakken realityster blikt nu alvast terug op het moment na die spannende ontknoping.

Hij mag natuurlijk nog niets zeggen over zijn huidige relatiestatus, maar wat hij wel verklapt, is dat het nog lang onrustig was in Il Palazzo en daarbuiten...

Onrustig nachtje na de ceremonie

"Ik ben na de ceremonie met Marvin meegegaan naar zijn hotel waar hij het hele avontuur al sliep. Toen opeens waren we samen", zo schemert Marnix door aan Kiki Düren. "We kregen die optie van: willen jullie samen slapen of wil je apart?" Nou, tegen dat eerste zeiden beide mannen geen 'nee'. Maar wat daar precies is gebeurd? "Nou, heel veel wijn en tot half vier 's nachts diepe gesprekken gehad op het balkon van zijn hotelkamer. En uiteindelijk ging je toch wel naar bed en konden we daar echt even zonder camera's erbij zoenen. Dat was wel fijn."

Nieuwsgierig naar meer

Kiki wil natuurlijk weten of er meer dan zoenen is voorgevallen, en of Marnix net zo openhartig was als Joey uit De Bachelorette. "Dat laat ik in het midden", vertelt hij heerlijk mysterieus. "Chic."  Wie weet verklapt hij daar in de aankomende reünie wel meer over. Bekijk hieronder de hele video terug.

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

Veelbelovende reünie

Volgende week weten we natuurlijk pas hoe het echt is afgelopen met dit liefdeskoppel, maar Marnix belooft alvast een betere afloop dan in de zoektocht van Gaby. "Nee, zeker niet", reageert hij op de vraag van Kiki of er weer net zo'n stunt is gekomen. "Jullie hebben elkaar dus nog regelmatig gezien en het gezellig gehad?" Daar kan hij alleen maar bevestigend op antwoorden. We zijn benieuwd... helemaal omdat de geruchten gaan dat Marvin inmiddels tóch voor Ferdi is gegaan, nadat hij Marnix heeft betrapt met de app Grindr op zijn telefoon... Wordt vervolgd dus.

De reünie van Prince Charming is vanaf aankomende woensdag te zien op Videoland.

Lees verder