De Bachelorette, Gaby Blaaser, Joey

Veronica Superguide logo
De Bachelorette, Gaby Blaaser, Joey

De Bachelorette Joey over 24 uur date: 'Gaby en ik hebben seks gehad'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De finale van De Bachelorette zit er net op en nu komt pas de aap uit de mouw! Wat is er precies gebeurd tijdens de 24 uur date van Joey en Gaby? In de podcast van Kiki Düren verklapt de eerste Bachelorette winnaar van Nederland dat het inderdaad heel intiem werd met De Bachelorette die avond. 

Alle hoeken van de kamer

Kiki Düren stelt de vraag waar iedereen naar uitkeek: hebben Joey en Gaby seks gehad tijdens de 24 uur date? En ja hoor! "Ja we hebben gewoon seks gehad," aldus een vuurrode Joey. Kiki grapt dat hij Gaby 'alle hoeken van het Zuid-Afrikaanse houten hutje heeft laten zien'. Volgens Joey is dat ook de reden dat Niek en Gaby niet samen sliepen tijdens hun 24 uur date. Was de uitslag dus al langer bekend? Hmmm...

De Bachelorette drama

Wat. Een. Seizoen! Aan drama geen tekort! Zelfs na de opnames waren er nog wat spanningen bij de kandidaten, die in de media besproken moesten worden. Op hun eigen YouTube-kanaal of gewoon in een interview. Alles komt bovendrijven... Echt alles. 

De mannen vierden gisteren samen feest om het avontuur af te sluiten en lieten op social media zien dat ze ondanks alle onenigheid, toch nog met elkaar kunnen lachen. Ook winnaar Joey was van de partij en kreeg het ene schouderklopje na de andere voor zijn winst. Maar zijn de twee nog wel samen? Gaby is namelijk nergens te zien! Dat antwoord zullen we pas volgende week krijgen in de allerlaatste aflevering.

De laatste aflevering van De Bachelorette is woensdag te zien op Videoland. 

Lees verder