Jordy en Gaby Blaaser in De Bachelorette

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jordy en Gaby Blaaser in De Bachelorette

Jordy reageert op ophef De Bachelorette

|
|

Laatste update:

Afgelopen weekend beweerde Rijk Hofman dat Jordy Jahmal al een relatie had tijdens zijn deelname aan De Bachelorette. Rijk uitte die beschuldiging in zijn terugblikprogramma Lieve Gaby... op YouTube. De geruchtenmachine raakte nog verder op stoom toen niemand minder dan Gaby Blaaser het opmerkelijke verhaal deelde via haar Insta Stories. In een uitgebreide video op YouTube (inclusief shout-out naar je favoriete film- en seriesite!) vertelt Jordy nu zijn kant van het verhaal…

'Sensatiezoeker'

Niet verrassend heeft Jordy weinig begrip voor de actie van Rijk: “Wat een sensatiezoeker ben jij, Rijk! Jij zegt tegen mij dat mensen over lijken gaan voor fame, maar volgens mij maak je van mij nu een lijk en wil je inderdaad over mijn rug gaan voor de fame.

Jordy reageert op ophef De Bachelorette
Gaby Blaaser

Ook heeft Jordy wel een vermoeden waarom uitgerekend Gaby Blaaser olie op het vuur zou gooien. “Ik weet dat Gaby en Rijk best wel nauw zijn met elkaar. Het feit dat zij precies het stukje deelt waar Rijk het over mij heeft, en zij plaatst ook nog een GIF’je met popcorn, zegt voor mij al genoeg.” Jordy baalt dan ook van alle negativiteit, maar sluit af met een positieve noot: “Het belangrijkste is dat ik gewoon mezelf was en daar sta ik te allen tijde achter.”

De finale van De Bachelorette is komende woensdag te zien op Videoland.

Lees verder