Hoe gaat het nu met Marvin en Ferdi uit Prince Charming?

Marvin en Ferdi

Wat goed! Marvin en Ferdi, die de liefde vonden na hun deelname aan Videolands Prince Charming, zetten effe een héle grote relatiestap: ze gaan samenwonen.

"Eerste lading mee naar Groningen", schreef Marvin gisteren bij een filmpje op zijn Insta-story waarin hij duidelijk maakt dat 'ie bij Ferdi intrekt. We zien en kamerplant, allerlei tassen én zijn allerbelangrijkste bezit: de kat! Als de kat meegaat, weet je dat het serieus is.

Hoe gaat het nu met Marvin en Ferdi uit Prince Charming?

Verhuizing

Marvin plakt er noodgedwongen een hele roadtrip aan vast. Hij moet namelijk helemaal van het zuiden (Tegelen in Limburg) naar het hoge noorden karren. Maar... nu hoeven fans van het koppel zich niet meer de hele tijd af te vragen of ze nog wel samen zijn!

Marvin en Ferdi

Want dat gebeurde laatst ook weer. Fans wilden weten of Marvin en Ferdi nog een koppeltje vormen nadat ze enige tijd niet samen te zien waren. Uiteraard was er helemaal niets aan de hand. Ze gaan nog altijd steady. Een paar maanden geleden zag hun relatie er heel anders uit. Zo moesten ze noodgedwongen sneaky te werk gaan om zo nog niet de twist-uitslag van Prince Charming te spoilen.