Heeft er ooit een relatie uit de Bachelor standgehouden?

tony junior

Hoe is het eigenlijk afgelopen met de relaties van De Bachelors zoals Robert Jonkheer, Gaby Blaaser, Roderick Hilhorst en alle andere Bachelors hiervoor?

 

Let op: hieronder bevinden zich spoilers voor de reünie-aflevering van De Bachelor met Thomas van der Vlugt. 

 

Sinds woensdag weten we dan éindelijk of De Bachelor Thomas van der Vlugt nog samen is met de vrouw aan wie hij de laatste roos heeft gegeven:

En ja hoor! Het vlammetje is nog niet gedoofd. De avontuurlijke ster van StukTV is nog steeds samen met Merel, een welbespraakte studente tandheelkunde met golvend bruin haar. De twee vertelden bij De Bachelor-reünie hoe moeilijk het was om hun relatie een half jaar lang geheim te houden. 

Hebben de Bachelor-relaties het overleefd?

Het is natuurlijk nog maar de vraag of de liefde tussen Thomas en Merel everlasting is... Want de cijfers zijn - eh - niet positief. Kijk maar: van de tién felbegeerde vrijgezellen uit de edities van De Bachelor, De Bachelorette én de twee Prince Charming-edities, heeft er slechts één nog steeds een relatie met een kandidaat uit het desbetreffende televisieprogramma. Ai, ai, ai... Dat voorspelt weinig goeds voor Thomas en Merel...

Het gelukkige stelletje dat de tand des tijds heeft overleefd is Marvin en Ferdi, uit Prince Charming - en dat terwijl Ferdi niet eens de oorspronkelijke laatste roos had gekregen... 

Nu maar hopen dat het derde seizoen van Prince Charming wél uitmondt in een lange en gelukkige relatie. 

En hoe gaat het eigenlijk met Robert Jonkheer, Gaby Blaaser, Roderick Hilhorst en alle andere Bachelors hiervoor?

bachelor

2003: Roderick Hillhorst

In 2003 was Irene Moors nog de presentatrice van het - toentertijd - RTL 4-programma De Bachelor. En nog vóór het seizoen was afgelopen, was al uitgelekt dat de 31-jarige KLM-piloot Roderick Hillhorst er met Gwen vandoor zou gaan. De relatie kon helaas niet veilig landen. Roderick werd uiteindelijk gelukkig met... een stewardess! Ach, ja... Piloten en stewardessen, wat doe je ertegen?

2004: Peter Paul Hollink

De Bachelor verkaste in dit jaar naar de zender Yorin - waar we ook Cindy Pielstroom nog van kennen. En ook dit tweede seizoen liep weer voor geen meter. Dit seizoen werd er gefluisterd dat bachelor Peter Paul Hollink eigenlijk helemaal niet op zoek was naar een vrouw in zijn leven. Hij zou zelfs regelmatig gezien worden in de gay bars. 

 

bachelor

2011: 'Doctor Love' wordt ingevlogen

Als je succes wilt hebben in de liefde, moet je met groot geschut komen: Robert ten Brink, oftewel 'Doctor Love', die de presentatie in 2011 op zich nam. Appeltje eitje, zou je denken. Maar nee hoor, ook de gebronsde Lars Vreugdenhill wist zijn relatie met Karin niet vol te houden. Inmiddels is hij wel vader van twee kinderen en veel puppy's.

bachelor

Rutger Vlaming (2012) en Robbert Jonkheer (2017)

De Bachelor houdt zeker van reizen, ook qua zenders. Want na RTL 4 en Yorin kwam het programma in 2012 op NET5 terecht. In dit Surinaamse avontuur was Rutger Vlaming de felbegeerde vrijgezel. Je raadt het al: ook zijn romance met Marina was van korte duur. 

Robbert in de friendzone

In 2017 was Robbert Jonkheer de prins op het witte paard - hoe kan het ook anders, met zo'n adellijke achternaam? Het werd een redelijk succesvol seizoen. Want het Griekse sprookje met Naddja wist maar liefst een jaar lang stand te houden. Daarna liet Robert weten: "Mooi avontuur gehad samen en hier eindigt het voor ons. Officially friendzoned." 

gaby
© Videoland

De Bachelor en De Bachelorette naar Videoland

In 2020 verhuisde De Bachelor naar streamingdienst Videoland. Aan Gaby Blaaser de eer om het seizoen af te trappen met de kersverse De Bachelorette.  Ze viel in eerste instantie voor de charmes van Joey, maar in het vliegtuig terug had ze al spijt. Want: was de vanwege een misverstand weggestuurde Jordy niet veel interessanter? Tja, koppelpogingen ten spijt, maar uiteindelijk trokken beide mannen aan het kortste eind.

tony
© Videoland

2021: Tony Junior

Het seizoen met Tony liet gelijk lekker veel stof opwaaien, want de kijkers waren niet blij met de keuze voor Julia. De knappe brunette ging volgens velen alleen maar voor de fame. En daarin is ze geslaagd, want kort daarna werd deze dame gekroond tot Miss Nederland. Ze zou alleen niet lang Miss Tony Junior blijven, want in de pijnlijke reünie-aflevering werd duidelijk dat de twee al snel uit elkaar waren gegaan. 

2021: Prince Charming seizoen 1 en 2

Het eerste seizoen van Prince Charming liep eigenlijk relatief goed af! Marvin Wijnands koos voor Marnix, maar vond uiteindelijk toch de liefde bij een andere kandidaat, Ferdi. Het stel verloofde zich, kocht een huis én is naar alle waarschijnlijkheid nog steeds samen! Yes! 

In seizoen twee maakten we kennis met Chris Berendse. Na een lange zoektocht naar de juiste man koos hij voor Jakop. Helaas liep het bij thuiskomst al heel snel stuk. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Russian Doll, They Call Me Magic en The John Wayne Gacy Tapes. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.