De Bachelor-kijkers verbijsterd: 'Tony stuurt de leukste weg'

Door Redactie
De Bachelor, Julia, Oriana en Jolijn

Het liefdesavontuur van Tony Junior nadert zijn ontknoping. Over een week weten we eindelijk in wie de Bachelor van 2021 genoeg potentie ziet om haar mee naar huis te nemen. Voordat het echter zover is, moet hij moeilijke keuzes maken... 

Pas op: dit artikel bevat spoilers over aflevering 11.

Nog vier dames in de race

In deze voorlaatste reguliere uitzending van De Bachelor had Tony Junior nog de keuze uit vier vrouwen: Oriana, Julia, Jolijn en India. Het leek voor met name Julia, die wel erg vaak op date mocht met de Bachelor, een gelopen race, maar er moest Tony eerst nog wat van het hart...

Twijfels over oprechtheid Julia 

Nadat er eerder al door haar medekandidaten werd getwijfeld aan haar oprechtheid, sloeg bij Tony Junior ook de twijfel toe na 'belastende' informatie vanuit de productie. Want: is ze hier wel echt voor hem? Ze zou kort voor de opnames nog gedatet hebben met een voorgaande Bachelor. Volgens Julia zelf was er niets aan de hand: "Ik heb twee weken voor ik hierheen ging een paar dates met hem gehad, en dat was prima. Maar ik heb hem verteld dat ik hieraan mee ging doen, dus ik ben helemaal open deze ervaring ingegaan." 

De Bachelor-kijkers verbijsterd: 'Tony stuurt de leukste weg'

Beslissend keuzemoment

Het korte gesprekje tussen de twee nam bij Tony niet volledig de twijfels weg, maar uiteindelijk verraste hij haar - tot verbazing van de kijkers - alsnog met één van de twee laatste rozen voor een 24-uurs-date. Helaas gold dat niet voor Jolijn en 'publiekslieveling' India! Vooral die laatste bleef met een gebroken hart en ogen vol tranen achter.

De Bachelor-kijkers verbijsterd: 'Tony stuurt de leukste weg'

De kijkers zijn, net als India zelf, verbijsterd over deze opvallende keuze. Lees hier enkele opmerkingen!

Volgende week donderdag zien we of Tony Junior kiest voor Julia of met Oriana naar huis gaat. Exclusief te zien op Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.