Marvin Wijnands en Chris Berendse

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Marvin Wijnands en Chris Berendse
RTLTV

Prince Charming krijgt derde seizoen!

|
|

Laatste update:

Het is officieel! Videoland heeft bekendgemaakt dat er een derde seizoen van Prince Charming komt! Het is alleen nog niet bekend wie de nieuwe Prince Charming wordt, want de streamingdienst heeft vandaag laten weten dat de aanmeldingen zijn geopend!

Denk jij de prins op het witte paard te zijn?

Geïnteresseerden kunnen zichzelf opgeven voor deelname als één van de singles, maar ook als Prince Charming himself! Dus voor wie denkt een goede opvolger te zijn van de voormalige prinsen Marvin en Chris kan zichzelf vanaf vandaag hier aanmelden.

Van de nummer twee naar elkaars nummer één

In het eerste seizoen zagen we hoe Marvin koos voor zijn ‘ware liefde’ Marnix. Na de uitzending kwam hij erachter dat de nummer twee, Ferdi toch meer bij hem paste. Ze vonden elkaar weer bij thuiskomst in Nederland. 

 

Al vrij snel kregen ze een relatie en aan het begin van seizoen twee zien we hoe Ferdi Marvin ten huwelijk vraagt. “Het was heel zenuwslopend, vooral de finale. Daarin zei je tegen mij nee”, zei Ferdi in zijn speech aan Marvin. Maar deze keer is het antwoord geen nee, maar een volmondige ja op de vraag: “Lieve Marvin wil je met mij trouwen?”

Het stel is dolgelukkig met elkaar, wat ook te zien is op hun sociale media. Wanneer het stel gaat trouwen is nog niet bekend, wat wel met zekerheid gezegd kan worden, is dat er geen plek meer is voor een nummer twee, Marvin en Ferdi zijn nu elkaars nummer één.

Geen geluk voor Chris

In seizoen twee maakten we kennis met de nieuwe Prince Charming Chris. Na een lange zoektocht naar de juiste man voor hem koos hij voor Jakop. Helaas liep het bij thuiskomst al heel snel stuk. Chris gaat tegenwoordig weer als single door het leven, maar Jakop vond vrij snel na de breuk een nieuwe liefde.

 

Na het nieuws over de nieuwe liefde van Jakop zei Chris: “Ik vind het fijn voor hem dat hij iemand heeft gevonden en ik gun hem alle liefde.” 

 

Hopelijk loopt het voor de nieuwe Prince Charming wel goed af en vindt hij zijn grote liefde! Dus mocht je nog op zoek zijn naar jouw ware liefde geef je dan snel op!

Lees verder