Prince Charming Chris

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Prince Charming Chris

Dit is de nieuwe Prince Charming

|
|

Laatste update:

De hoofdrolspeler van het tweede seizoen van de datingshow Prince Charming is bekend: de 28-jarige Chris uit Limburg. Vanaf komend najaar zal de nieuwe reeks te zien zijn, zo maakte RTL bekend.

Klaar voor de liefde

Chris volgt hiermee de eerste Prince Charming-kandidaat Marvin op. Een hele eer, vindt hij. “Toen mijn vorige relatie eindigde kon ik moeilijk accepteren dat het niet werkte tussen ons. Nu ik een tijdje single ben en patronen heb kunnen doorbreken, weet ik zeker dat ik klaar ben voor de liefde.”

Single mannen opgelet!

Ben je een single man en wil je je na deze bekendmaking nog graag opgeven (wat wij snappen)? Dan heb je geluk, want dat kan nog! Maar let op, want Chris heeft wel wat eisen: “Een type heb ik niet zozeer, maar ik weet wel goed wat ik níet wil: iemand die pessimistisch in het leven staat, onverzorgd is en niet sportief is.” Ondertussen kun je op zijn Instagram alvast een beetje onderzoek doen naar wat Chris wél leuk vindt.

Wanneer het tweede seizoen van Prince Charming van start zal gaan en welke mannen zullen proberen het hart van Chris te veroveren, wordt later bekend gemaakt. We hopen in elk geval voor Chris dat hij, net als Marvin, ook zijn prins op het witte paard zal vinden!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder