Drama in aantocht: Dit zijn de eerste beelden van de Bachelor-reünie

Door Redactie
Tony als De Bachelor, geruchten

Over minder dan 24 uur weten we eindelijk hoe het liefdesavontuur van 'Bachelor' Tony Junior is afgelopen. Donderdag blikken de kandidaten namelijk in een speciale reünieaflevering terug, en één ding is duidelijk: die gaat zeker niet over rozen. 

De belangrijkste vraag is natuurlijk: zijn Tony Junior en Julia nog samen?

Reünie om nooit te vergeten

Afgelopen donderdag koos de Bachelor van dit seizoen na tal van ongemakkelijke dates, onverwachte keuzes en rozenceremonies voor de 24-jarige Julia als de vrouw van zijn dromen. Inmiddels is het zo'n 3 à 4 maanden na de opnames en is de vraag of hun prille liefde heeft standgehouden.

Tijd voor dra-ma!

Liefde of niet; uit de eerste beelden blijkt dat de overige dames nog wel een appeltje met de Bachelor van 2021 te schillen hebben. Zo horen we Sarai al zeggen dat er een beetje reuring gaat komen en ook Diva bereid zich voor op flink wat juice. "Ik ben vooral benieuwd hoe het gaat escaleren... Hopelijk gaat iedereen met een goed gevoel naar huis. En Rick Brandsteder met mij mee naar huis." Oe-la-la.

Hard gelach en leugens

De meeste drama lijkt echter uit het kamp van Maxime te komen. De 29-jarige werd - tot verbazing van alle fans - halverwege de show weggestuurd en heeft nog genoeg te zeggen tegen de man waar ze eerder nog tegenop keek. Zo moet ze keihard lachen als hij het heeft over 'eerlijk zijn', en dat heeft een reden. "Omdat hij niet eerlijk is geweest. Hij heeft gelogen tegen Juul en tegen mij", aldus een ogenrollende Maxime die eerder ook al hintte naar de reünie.

De speciale reünieaflevering van De Bachelor is morgen te zien op Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.