Moeder van Bachelor-winnares Julia zag ‘echte verliefdheid’

Door Redactie
De Bachelor, Julia

Het is de week van Julia Sinning. De actrice won namelijk zowel de titel Miss Nederland als het hart van Tony Junior in de Bachelor. Of de twee nog samen zijn is de vraag, maar haar moeder Phaedra geloofde oprecht dat er iets kon ontstaan.

Phaedra stond haar dochter twee weken geleden in de uitzending nog bij. En daar kwam ze tot een bijzondere conclusie.

Goedgekeurd door schoonmoeder

“De opnames van De Bachelor zijn weliswaar al een aantal maanden klaar, maar het was echt moeilijk om het zo lang geheim te houden”, vertelt ze nu openhartig in de Telegraaf. “De verliefdheid die opbloeide tussen Tony en Julia, het spatte ervan af. Ik begrijp wel waarom mijn dochter hem zo leuk vindt. Hij heeft levenservaring, hij denkt na over dingen. Het lijkt me een heel fijne man.”

Geheimhoudingsplicht

Over of de relatie ook in Nederland stand heeft gehouden, houdt ze haar kaken stijf op elkaar. “Dat moet geheim blijven.” Wat ze echter wel kan zeggen, is dat haar dochter - die nogal wat haat krijgt op social media - meedeed met de juiste intenties. "Ze deed mee voor de liefde, absoluut. Als het om iemand anders dan Tony ging, had ze hier niet aan meegedaan. Daarnaast zorgt haar titel van Miss Nederland al voor genoeg bekendheid. Daar heeft ze De Bachelor niet voor nodig gehad." Volgens Phaedra is Julia's deelname sowieso geslaagd. "Wat ik daar zag, was echte verliefdheid." 

Geruchten laaien op

Aanstaande donderdag krijgen we in de reünie dan echt antwoord alle vragen, maar volgens roddelqueen Yvonne Coldeweijer steven we – net als bij Gaby Blaaser - af op een teleurstelling. Zij heeft er namelijk totaal geen vertrouwen in. “Al vrij snel na thuiskomst heeft Tony een berichtje (!) gestuurd waarin hij haar heeft gedumpt, want – and i quote – hij was toch niet helemaal toe aan een relatie”, beweert de voormalig musicalster op Instagram. “Waarschijnlijk gaat hij bij de reünie zeggen dat het aan de kinderwens lag, wat dus gewoon bullshit is.”

De vraag is of deze geruchten waar zijn; zou moeder Phaedra dan nog met zoveel lof over hem spreken? We gaan het horen!

De reünie van de Bachelor is aanstaande donderdag op Videoland te zien.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.