Bachelor-Maxime reageert op onverwachte exit

Door Redactie
Maxime, De Bachelor

Tony Junior verbaasde gisteren vriend en vijand door 'topfavoriet' Maxime naar huis te sturen in De Bachelor. Niet alleen voor de mensen thuis en haar 'concurrenten', maar ook voor de deelneemster zelf kwam het als een grote verrassing.

Het leek een gelopen race voor de 29-jarige Maxime, maar niets bleek minder waar. In Vrijgezellig doet ze nu haar verhaal.

Positief gevoel na de date

"Eerlijk is eerlijk: het liep anders dan de eerste keer. Het ging wat moeizamer, maar dat komt ook omdat hij én moest koken én moest praten", zo blikt ze terug op haar laatste date bij de Bachelor thuis. "Daarvoor vielen er wat ongemakkelijke stiltes." Maar ze had nooit verwacht dat dit haar de kop zou kosten. "Ik sloot het wel af met een positief gevoel. Bij het haardvuur en uiteindelijk die zoen."

Twijfels tijdens rozenceremonie

Uiteindelijk stuurde Tony haar weg met de uitspraak dat 'een kus veel kan vertellen'. Door die opmerking stond ze bij de rozenceremonie met een mond vol tanden. "Als je dan bij de rozenceremonie bij de laatste drie staat en er komt zo'n comment... dan denk je in eerste instantie: die toon was niet goed. Als hij het zo voelde, oke. Maar subtiel was hij zeker niet (..). Je ziet ook bepaalde quotes van dates dat je denkt: hij stond er echt ineens heel anders in, en dat had ik niet verwacht." 

Bekijk hieronder het hele fragment

Acht dames strijden nog

Na het vertrek van Maxime en Roos zijn er nu nog slechts acht dames in de race om het hart van Tony te veroveren. Alle afleveringen die nog gaan komen ten spijt, voor RTL Boulevard-presentator Jamie Trenité is het een uitgemaakte zaak. "Het wordt Julia (...) Met Julia, daar is gewoon liefde en geen gedoe, en de rest is gewoon. Er moet iets onverwachts gebeuren, want jongens, het wordt Julia", schemerde hij vorige week door. Het enige wat nog tussen Tony en Julia staat is hun verschil van mening over kinderen: hij wil ze heel graag, zij wil ze niet. Dat kan spannend worden!

Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering van De Bachelor op Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.