Tony Junior, De Bachelor

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tony Junior, De Bachelor

OMG: De Bachelor laat kijkers met enorme cliffhanger achter!

|
|

Laatste update:

Het liefdesavontuur van 'Bachelor' Tony Junior is nog altijd in volle gang. De rozen vliegen ons om de oren en aan romantiek geen gebrek. Alleen de zesde aflevering liet kijkers wel met een boel vragen achter! 

Helaas moeten we nog een weekje wachten tot we zien wat er nu werkelijk gebeurt.

Vlinders in de lucht

Laten we eerst dus maar eens terugblikken op deze zesde aflevering. Tony Junior deelde namelijk alweer zijn derde kus uit: niet aan Maxime of India met wie hij eerder speeksel uitwisselde, maar aan de jonge Julia. De vonken spatte er bij de twee vanaf tijdens een ogenschijnlijk simpele date, en dus kon een kus niet achterblijven.

OMG: De Bachelor laat kijkers met enorme cliffhanger achter!

Stabiliteit nodig

Julia was mede daardoor verzekerd van haar roos, maar dat gold niet voor de 25-jarige Amanda. Zij opende vorige week haar hart en vertelde openhartig over haar burn-out. Voor Tony Junior zorgde dit voor twijfels. "Ik vind het mooi dat je je zo openstelde, maar ik vind het ook heftig wat je zei. Als ik kijk: Als ik hier iemand zoek waar ik 100 jaar mee wil worden en ik kijk nu naar mezelf waar ik sta, heb ik een soort stabiliteit nodig. Hoe moeilijk ik het ook vind, ga ik je laten gaan." Dat kwam voor haar als een harde klap. 

Dramatische wending op komst

Voor de kijkers kwam het echter niet geheel als verrassing, maar dat kan volgende week nog weleens omslaan. "De rozenceremonie krijgt een dramatische wending", spoilert voice-over Rick Brandsteder alvast. "Ik had niet verwacht dat zij geen roos zou krijgen." Nu is de vraag: wie laat Tony Junior gaan? Is het Julia, Maxime, Oriana of toch de veelbesproken Diva met wie hij duidelijk al een klik heeft? 

De gezichten hieronder spreken boekdelen: dit wordt heftig! 

OMG: De Bachelor laat kijkers met enorme cliffhanger achter!

De zevende aflevering van De Bachelor zie je volgende week donderdag op Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder