Tony Junior ontving ruim 2.000 aanmeldingen voor De Bachelor

Door Redactie
Tony Junior in het programma De Bachelor van Videoland

Hoeveel Tinder-matches heb jij al bereikt? Grote kans dat Tony Junior dat flink overtreft. De dj ontving zo’n tweeduizend aanmeldingen van bloedmooie singles voor de nieuwe datingshow van Videoland: De Bachelor.

Ik vind het al ongemakkelijk als ik een compliment krijg, dus dit is helemaal bizar”, vertelde hij aan NU.nl. “Maar ja, natuurlijk is het fijn om te horen dat zo veel vrouwen zich hebben aangemeld. Het is een fijne streling voor mijn ego. Al ben ik er nu niet ineens heel arrogant door geworden, hoor.

‘Gewend om te jagen’

Uiteindelijk bleven er twintig single ladies over die het hart van Tony mogen veroveren. “Ieder van die twintig vrouwen heeft zich aangemeld, terwijl ik gewend ben te moeten jagen”, liet de bachelor weten. “Dat was even wennen, maar uiteindelijk kon ik me er wel aan overgeven.

Win het weekend van je dromen!

Bachelor-avontuur

Tony weet al precies hoe dit Bachelor-avontuur afloopt. “Nu ik drie weken terug ben, begint het pas echt in te dalen wat daar allemaal is gebeurd.” Misschien is hij al wel helemaal hoteldebotel verliefd. Dat zou ons niks verbazen na die sprookjesachtige eerste beelden!

De Bachelor is vanaf 24 juni te zien op Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.