La La Land, film

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
La La Land, film

Dit zijn de gratis Ziggo-films in de tweede helft van december

|
|

Laatste update:

Ziggo-klanten worden overladen met cadeaus in december tijdens de Ziggo Uitpakweken! Via jouw abonnement kan je tientallen gratis films bekijken, waaronder een aantal geliefde Kerstfilms! Kijk hier alle gratis Ziggo-films.

Gratis Ziggo-films van 17 december t/m 3 januari

Paddington

Een hartverwarmende familiefilm waarin beertje Paddington uit Peru vlucht naar Londen. Daar vindt hij een modern gezin die zijn ouderwetse Britse beleefdheid maar vreemd vindt. Of brengt het stiekem de familie dichter bij elkaar?

Lion

Lion is gebaseerd op een waargebeurd verhaal van de 5-jarige Saroo die van zijn Noord-Indiaanse dorpje verdwaald raakt. Via de trein belandt hij in Calcutta en (door de taalbarrière) in het weeshuis, om vervolgens geadopteerd te worden door een Australisch gezin. Ja dan ben je inderdaad flink verdwaald ja! Als volwassen man (Dev Patel) gaat Saroo de reis terug maken om zichzelf te ontdekken.

La La Land

La La Land is een liefdesbrief aan Hollywood, hoe onweerstaanbaar glamoreus het kan zijn maar ook hoe meedogenloos het zelfs de meest getalenteerde acteur opzijschuift. Emma Stone en Ryan Gosling zijn smoorverliefd op elkaar en hebben torenhoge ambities in de filmstad. Maar valt dat wel te rijmen?

The Hateful Eight

Quentin Tarantino op zijn best met een gruwelijk moordmysterie in een westernsetting. Verschillende premiejagers en andere ongure types moeten door een sneeuwstorm schuilen in een kleine herberg. De gemoederen lopen zo hoog op dat ze elkaar stuk voor stuk beginnen uit te moorden!

The Zookeeper’s Wife

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal vertelt The Zookeeper’s Wife wat Antonina en Jan Zabinski deden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Jessica Chastain speelt de Poolse dierenverzorgster van de dierentuin in Warschau. Ook die vrolijke plek komt onder bevel te staan van de niet zo vrolijke Duitsers. Toch zet Antonina haar leven en dat van haar kinderen op het spel om honderden mensen te redden van de nazi’s.

All You Need is Love

Gebaseerd op de legendarische show van Robert ten Brink is All You Need is Love een romatnscieh komedie perfect voor Kerstmis. Net als die andere Kerstkraker Love Actually combineert het verschillende verhaallijnen rondom een fictieve versie van de tv-show. Vinden alle personages uiteindelijk de liefde?

Gratis Kerstfilms op Ziggo van 18 december t/m 3 januari

  • Office Christmas Party (deze is al vanaf 17 december gratis!)
  • Niko
  • Forever Christmas
  • A Christmas Tree Miracle
  • De Sneeuwkoningin
  • A Gift for Christmas

Al deze films zijn nu gratis of worden in de loop van december gratis voor Ziggo-abonnees! Wil je weten wat voor premium content je nog meer kunt streamen via Ziggo Movies & Series (XL)? Bekijk hier de beste films en de beste series op Ziggo!

Advertisement

Lees verder