De cast van Star Wars: The Rise of Skywalker

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De cast van Star Wars: The Rise of Skywalker

Dit zijn de bioscoopreleases van december 2019

|
|

Laatste update:

De heerlijke holiday-tijd is weer aangebroken! Plan je bios-bezoek alvast want december zit weer volgestopt met heerlijke feelgood-films én groots Hollywood-spektakel zoals Star Wars: The Rise of Skywalker en Cats.

The Addams Family

4 december

Deze The Addams Family-film is een moderne animatie-versie van het bekende verhaal! WanneerWednesday Addams (Chloë Grace Moretz) bevriend raakt met de dochter van een bekende realityshow-presentatrice, barst de hel los. Hun families kunnen elkaar natuurlijk totaal niet uitstaan. Oftewel: het is oorlog!

Jumanji: The Next Level

5 december

Dwayne Johnson, Kevin Hart, Karen Gillian én Jack Black spelen weer onze favoriete game-personages in Jumanji: The Next Level. Alleen zijn de mensen die ze spelen nogal veranderd! De originele gang uit deel één moet terug in het spel om iemand te redden, maar opa’s Eddie (Danny Devito) en Milo (Danny Glover) worden per ongeluk meegesleurd en zitten nu opeens in de personages van Dwayne en Kevin.

Project Gio

5 december

De gigantisch populaire YouTuber Gio Latooy (1,1 miljoen abonnees) speelt in zijn eigen bios-film… zichzelf! Wanneer zijn ouders een tijdje op vakantie gaan, zet Gio hun nieuwe villa op stelten met een krankzinnig huisfeest. Loopt helemaal uit de hand natuurlijk. Hoe gaat Gio deze puinzooi fixen voordat zijn ouders terugkomen?

Motherless Brooklyn

5 december

Edward Norton gaat met Motherless Brooklyn voor een ambitieuze drietrapsraket. Hij schreef, regisseerde én speelde de hoofdrol! Deze misdaadfilm draait om privédetective Lionel Essrog (Edward Norton), die aan het syndroom van Gilles de la Tourette lijdt. Hij onderzoekt in het New York van de jaren ’50 de moord op zijn mentor. Met verder ook rollen voor o.a. Willem Dafoe, Bruce Willis, Leslie Mann en Alec Baldwin.

Huisvrouwen bestaan niet 2

12 december

Op zoek naar een heerlijke feelgood film die helemaal past bij de feestdagen? Dan gaat Huisvrouwen Bestaan Niet 2 niet teleurstellen. Net als in het eerste deel volgen we Gijsje (Eva van de Wijdeven), Marjolein (Jelka van Houten) en Loes (Loes Luca). Ze nemen ons weer op hilarische wijze mee in hun oh zo herkenbare struggles en chaotische gezinnen. Genieten!

Star Wars: The Rise of Skywalker

18 december

We kunnen eigenlijk niet meer wachten op Star Wars 9. The Rise of Skywalker belooft namelijk érg veel. De terugkeer van Luke, de comeback van Emperor Palpatine én de overleden actrice Carrie Fisher die toch nog te zien is als Leia. J.J. Abrams keerde weer terug als regisseur en kreeg de haast onmogelijke taak om de Skywalker-saga tot een bevredigend einde te brengen. En we zijn nu onderhand ook wel eens benieuwd waar de haat/liefde-verhouding tussen Rey (Daisey Ridley) en Kylo Ren (Adam Driver) op uitdraait!‘The Force will be with you. Always…

  April, May en June

19 december

Het Gooische Vrouwen-dreamteam van regisseuse Will Koopman en Linda de Mol is terug met April, May en June. Deze potentiële mega-hit vertelt het verhaal van drie zussen (Linda de Mol, Tjitske Reidinga en Elise Schaap) die door hun moeder weer bij elkaar komen. Ze blijkt namelijk ernstig ziek en wil uit het leven stappen. Wie van haar drie dochters gaat voor haar autistische zoon Jan zorgen?

The Peanut Butter Falcon

19 december

Aandoenlijke en hartverwarmende arthousefilm over de 22-jarige Zak, een jongen met het Syndroom van Down. Hij wil niets liever dan een carrière als professioneel worstelaar en vlucht daarom op stel en sprong uit zijn verzorgingstehuis. Dertiger Tyler (Shia LaBeouf) ontpopt zich tijdens deze geïmproviseerde roadtrip als Zaks mentor. Ook verpleegster Eleanor voegt zich bij de twee. Hun bestemming? Een bekende worstelschool!

Cats

26 december

Geweldig, denkt de een. Bizar eng, zal de ander zeggen. De meningen over musicalverfilming Cats en het uiterlijk van de katten zijn… nogal verdeeld! De enorme sterrencast, die onder meer bestaat uit Taylor Swift, Idris Elba, Judi Dench, Ian McKellen en James Corden, belooft echter veel klasse. En of je het nu pure horror vindt of niet: Cats ziet er zeker interessant uit. Ook bewees regisseur Tom Hooper met Les Misérables al dat hij wel weet hoe hij indrukwekkende performances in een film kan stoppen.  

Thuisblijvers kunnen ook een boel lekkers vinden op Netflix, hier zijn de 10 beste films die je nu kan streamen! Er komt ook veel nieuws uit op Netflix, bekijk ons december releaseschema maar!

Lees verder